Logo MojaObčina.si

Logatec

DANES
25°C
11°C
JUTRI
27°C
11°C
Deli
7463

Štab CZ Logatec po prvem mesecu epidemije: Hvala! Skupaj zmoremo.

Spoštovane kolegice in kolegi v Civilni zaščiti Logatec. Zaključujemo prvi mesec delovanja za omejitev in preprečitev širjenja virusne bolezni COVID-19. V tem mesecu ste se vsi izkazali kot odlični, zaupanja vredni in požrtvovalni člani naših enot zaščite in reševanja Logatec. Za vaše nesebično delo se vam za vse opravljene prostovoljne ure, za vaš čas in pogum iskreno zahvaljujem. Še vedno smo v obdobju epidemije, zato naše delo še ni končano. Le vsi skupaj bomo virus premagali in iz te »vojne« odšli še močnejši.

 Posebna zahvala gre tudi vsem občankam in občanom logaške občine. Z upoštevanjem vseh ukrepov za preprečitev širjenja bolezni, s pravim, pozitivnim odnosom do sebe, svojih bližnjih in sosedov, s pravilnim rokovanjem do vseh stvari in dobrin ste dokazali, da tudi v zahtevnih časih zmoremo. Dokazali ste, da ste odgovorni in da se tudi zaradi vas virus v naši občini med nami ne širi tako hitro. Ni še konec, zato vas prosim, da še naprej upoštevate vse ukrepe in navodila. Skupaj nam bo uspelo!

 Smo v času velikonočnih praznikov. Pred nami sta velikonočno tridnevje in velika noč.  Vsem občankam in občanom želim vesele in blagoslovljene velikonočne praznike, naj nam velikonočno praznovanje podari novo upanje in poglobi medsebojno spoštovanje. Želim vam, da med nami zavladata strpnost in zaupanje. Naj vam velika noč prinese polno radosti, notranjega miru in ljubezni!

Ostanimo zdravi!!

Štab CZ Logatec

Poveljnik CZ Logatec

Boštjan Rupnik 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi