Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Rokometašice Zvezde Logatca povratna tekma proti Naklemu čaka že v petek

Članske rokometašice Zvezde Logatca vstopajo v drugi polovico 1.B rokometne lige. Po izstopu primorske zasedbe iz Hrpelij in Kozine, so v ligi ostale štiri ekipe, poleg Zvezde še ljubljanska Olimpija, Vrhnika in Naklo. Prav proti slednjim se bodo članice pomerile v četrtem krogu. Ta se začenja v petek, 14. maja, ob 20.00, s tekmo v Športni dvorani Strahinj.

Igra logaške zasedbe, ki jo vodi Tadej Zbačnik, po marčevskem ponovnem začetku tekmovanja napreduje iz tekme v tekmo. Na prvo zmago po oktobrskem gostovanju pri Hrpeljah še čakajo, a igra proti favoriziranji Olimpiji je pokazala, da treningi peljejo v pravo smer.

Domača tekma proti Naklemu se je končala s porazom 21:24. Za zvezdine rokometašice so bile usodne črne minute v prvem polčasu, ko je razlika zrasla na -7 (8:15), kar je bilo preveč za morebiten preobrat v nadaljevanju tekme. Takrat je največ zadetkov dosegla Michelle Železnik (6), dva več, kot Anette Merslavič. Gorenjska zasedba je v nadaljevanju izgubila proti Olimpiji (22:27) in premagala Vrhniko (35:23).

Barbara Brkovič, kapetanka RK Zvezda Logatec: “Kljub porazu proti Olimpiji, bi najprej rada čestitala celotni ekipi za prikazano borbo. Pred nami je prva povratna tekma, na katerih lahko zaigramo popolnoma sproščeno in mislimo le na svojo igro. Če bomo ponovile obrambo igro s tekme proti Olimpiji in še nadgradile igro v napadu, verjamem, da se na koncu lahko veselimo zmage, ki se nam na vsaki tekmi nekako izmakne.”

1.B članska rokometna liga – 4. krog, ŠD Strahinj
ŽRK NAKLO : RK ZVEZDA LOGATEC
petek, 14. maj 2021, ob 20.00

Oglejte si tudi