Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Pridružite se Partnerstvu za spremembe - 9. krog

Partnerstvo za spremembe, nacionalna platforma sodelovanja, znova na široko odpira vrata in išče nove izzive in nove priložnosti za sodelovanje za boljši jutri. 

Partnerstvo za spremembe je inovativna platforma sodelovanja med zaposlenimi v slovenskem javnem in zasebnem sektorju. Predstavniki Ministrstva za javno upravo RS ter AmCham-a Slovenije vas ponovno  vabijo, da se jim v 9. krogu pridružijo vsi, ki imajo željo spreminjati družbo in poslovno okolje na bolje in ki verjamejo v moč sodelovanja in povezovanja.

Letos sodelujemo PROAKTIVNO! Ker je za spremembe in uspehe v družbi nujno potrebno sodelovanje, izmenjava znanj in odprt dialog. Ker lahko samo skupaj spremenimo svet na bolje. 

Tudi letos vabijo vse organizacije (gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javne in zasebne zavode, ustanove, organe javne uprave, izobraževalne in znanstvene inštitucije, …) ali skupine najmanj 3 podjetij, ki verjamejo v odgovornost, inovativnost in sodelovanje ter imajo idejo, kako naša življenja, družbo in poslovno okolje narediti še boljše.


Z vsakoletnimi natečaji zbirajo izzive, ki lahko prispevajo k izboljšanju naše družbe in poslovnega življenja. Tako so, med drugim, v preteklih krogih:

- ozaveščali in spodbujali starše, šole in vrtce, naj uporabljajo e-račune, - pomagali pri snovanju aplikacije eDavki za podjetja,

- iskali in našli rešitve, ki bodo obdržali in privabili talente v Sloveniji,

- snovali rešitve za večjo usklajenost veščin naših študentov s potrebami na trgu dela,

- pomagali k večji prepoznavnosti poklica učiteljev in omogočili slovenskim učiteljem sodelovanje na svetovnem tekmovanju za najboljšega učitelja Global Teacher Prize.


Oglejte si tudi