Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
ČET.
10°C
5°C
Oceni objavo

Od nas za vas in timbildingi z razlogom

Društva in druge civilnodružbene organizacije, so na podlagi svojega poslanstva izoblikovala pester nabor timbilding aktivnosti. Tako lahko podjetja, in vsi ostali, ki želijo graditi in poglabljati odnose znotraj svojih (delovnih) timov, izberejo posebno obliko te aktivnosti – timbildinge z razlogom, objavljene na spletni strani https://odnaszavas.si/timbilding. S tem podprejo prizadevanja izbranih organizacij po razvoju in ohranjanju njihovega področja dela in timbilding postane aktivnost z globljim pomenom. Na spletnem mestu pa je objavljena tudi druga ponudba organizacij, zanimiva za vse, ki so vedno znova navdušeni nad pestrostjo ponudbe osrednjeslovenske regije.

Ali ste vedeli, da ima ta regija vsaj dve kraški jami, ki jih lahko obiščete? Poleg timbildingov se na portalu Od nas za vas nahaja še nabor dodatne ponudbe, kot je npr. obisk kraških jam, pohodi po tematskih poteh, kulinarična doživetja, tradicionalne prireditve in razstave. Glede na to, da se večina nahaja le streljaj od prestolnice, je lahko zanimiva popestritev družabno rekreacijskega življenja prebivalcev osrednjeslovenske regije, vabljeni pa so tudi drugi.

Organizacije pri oblikovanju dejavnosti ne vodijo tržni vidiki, pač pa njihovo poslanstvo in predstavljanje tega širši javnosti. Nastale aktivnosti so plod njihovih prizadevanj po odkrivanju in razvijanju aktivnosti, za katere se zavzemajo kot akterji civilne družbe in tako ustvarjajo kvalitetnejše okolje bivanja za vse. Obisk ali udeležba na tovrstnih aktivnostih ima tako poleg povezovalnega učinka tudi družbeno odgovorno noto, saj udeleženci spoznajo poslanstvo organizacije izvajalke in s svojo prisotnostjo ter plačilom izvedbe podprejo njeno delovanje. Društva in druge civilnodružbene organizacije vas bodo z veseljem sprejele, še bolj pa bodo vesele vašega zanimanja za tisto, kar z entuzijazmom razvijajo že toliko let.

***

Društva in zasebni zavodi, vabljeni k vpisu vaše ponudbe na portal odnaszavas.si. Pišite nam na sticisce@nefiks.si.

Oglejte si tudi