Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Novembra zadnji roki za oddajo poročil za pridobitev sredstev z razpisov in pozivov 2019

Občina Logatec je za projekte in programe upravičencev v letu 2019 pripravila 13 razpisov in pozivov s skupaj devetih področji. Med upravičence je bilo razdeljenih 424.000 EUR. Večina upravičencev sredstva pridobiva preko spletne aplikacije, ki služi tako za podajo vlog, najav sprememb, izjav in poročil oz. zahtevkov za izplačilo.

Ni izjave ali poročila o izvedbi dejavnosti / projektov – ni sredstev

Vsi tisti upravičenci, ki ste v svojih vlogah najavili, da boste dejavni in izvajali dogodke tudi po zadnjem roku za oddajo poročil (kulturna dediščina po 25. 11. 2019, turizem, kultura, humanitarna, starejši in druga društva po 28. 11. 2019 ter mladi in šport po 29. 11. 2019) morate do teh rokov preko aplikacije poslati tudi izjave ali poročila, da boste dotične dejavnosti izvedli, sicer vam sredstva za te dejavnosti zapadejo. Za oddajo teh izjav (na področju turizma, kulture, tradicije in kulturne dediščine) in poročil (šport, mladi, humanitarna in starejši) ni potrebno čakati do zadnjega dne – do zadnjega roka za oddajo vseh poročil. Te izjave oz. poročila lahko oddate že prvi dan po podpisu pogodbe o sofinanciranju. Priporočamo, da jih oddate čimprej ter skrbno preverite svoje pogodbene vsebine, da katere ne bi spregledali.

 

Prav tako je potrebno za vse projekte ali programe, ki ste jih že zaključili, poslati poročila z vsemi dokazili do najkasneje prej omenjenih in s pogodbo določenih datumov.

S pretekom teh dni bo aplikacija zaprta. Kdor ne bi do teh rokov oddal vseh poročil, mu bodo sredstva zapadla.

V kolikor bodo poročila nepopolna in ne bodo vsebovala vseh zahtevanih dokazil, skladno s pogodbo, sredstva za primere kršitev ne bodo izplačana, zato priporočamo, da poročila oddate že vsaj kakšen teden pred potekom rokov. Vse priponke naj bodo pripravljene v PDF obliki.

 

Renata Gutnik, Višji svetovalec II, Občinska uprava Občine Logatec

Oglejte si tudi