Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

Nogomet za spremembe

Slovenska filantropija 6. aprila organizira 10. Dan za spremembe - veliko vseslovensko prostovoljsko akcijo, z namenom spodbujanja pozitivnih sprememb v družbi in povezovanja lokalne skupnosti. V okviru letošnje akcije Hiša Sadeži družbe Logatec organizira nogometni turnir »NOGOMET ZA SPREMEMBE« skupaj z Ženskim nogometnim klubom Vrhnika,  Društvom invalidov Logatec, Športnim društvom Baron, prostovoljkami in prostovoljci ter prosilkami in prosilci za mednarodno zaščito nastanjenimi v izpostavi azilnega doma v Logatcu.

Namen prijateljskega turnirja v inkluzivnem nogometu je spodbujanje raznolikosti in dobrih odnosov med različnimi skupinami v družbi ter preventiva in odprava diskriminacije in nestrpnosti. Dogodek ima za cilj razbijanje različnih stereotipov in socialno vključevanje v športnem duhu skozi povezovanje inkluzivnega in tekmovalnega nogometa. Namen turnirja je druženje in zabava, s poudarkom na pošteni igri, enakosti in timskem delu, ne pa zmagi za vsako ceno.

 

Toplo vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 6. aprila ob 10. uri na nogometnem igrišču v izpostavi azilnega doma, Blekova vas 60 in brcnete diskriminacijo skupaj z nami. 

V primeru slabega vremena, bo turnir prestavljen na 13.4.2019.

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na:  070 892 903 in hisa-logatec@filantropija.org

Oglejte si tudi