Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Napovejte prireditive za koledar prireditev ob Občinskem prazniku občine Logatec 2022 - vse prireditve v mesecu septembru

Logaškim društvom in ostalim prirediteljem dogodkov v občini Logatec

Spoštovani organizatorji prireditev, 

mesec september, ko v Logatcu praznujemo občinski praznik, je tik pred vrati. Letošnja slavnostna seja Občinskega sveta Občine Logatec, s podelitvijo občinskih priznanj, bo v Športni dvorani Logatec, in sicer v četrtek, 20. septembra 2022, ob 19. uri.

Kot je že tradicija, bo tudi letos Občina Logatec poleg slavnostne seje še dodatno promovirala vse prireditve, ki bodo organizirane v mesecu septembru.

Prijazno vas vabimo, da vaš dogodek napoveste sami, neposredno preko spletne strani www.mojaobčina.si – LOGATEC -  dogodki. Dogodki bodo tako vidni tudi na spletni strani Občine Logatec, podatke za promocijo dogodkov ob Občinskem prazniku 2022 bomo vzeli neposredno iz koledarja dogodkov.

Prosimo vas, da dogodke za mesec september vnesete čim prej, vendar najkasneje do nedelje, 10. julija 2022, do konca dneva. Dogodki, ki bodo najavljeni kasneje, žal ne bodo navedeni v načrtovani promocijski obliki.

Veselimo se vašega sodelovanja in vas prijazno pozdravljamo.


Občina Logatec

Oglejte si tudi