Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Zahvala junakom!

V septembru in oktobru se je Dom starejših Logatec znašel v težki preizkušnji zaradi nenadnega izbruha okužb s Covid-19. Zaradi časovne in materialne stiske smo se za pomoč obrnili na pripadnike Civilne zaščite občine Logatec, ki so se na klic pomoči nesebično in hitro odzvali.

Zaposleni in stanovalci Doma starejših Logatec se zato iskreno zahvaljujemo za pomoč različnim pripadnikom Civilne zaščite Logatec in sicer gre za pripadnike tehnično reševalne enote Civilne zaščite Logatec, jamarsko reševalne enote pri Jamarskem društvu Logatec, pripadnika logistične enote skavtskega stega Zvedavi Polh, pripadnike logistične enote Kluba logaških študentov, logistične enote Društva tabornikov Rod Srnjak Logatec in vodstva področja logistike Civilne zaščite.

Posamezniki omenjenih skupin so nam v res hudih časih z veliko človeške topline in razumevanja priskočili na pomoč povsem prostovoljno, saj v času ko smo to pomoč potrebovali v državi ni bila razglašena epidemija in zato na podlagi zakonodaje te službe niso bile aktivirane.

Hvala vam, še enkrat ste dokazali, da ste pravi junaki. Naši junaki.

 

 

Oglejte si tudi