Logo MojaObčina.si

Logatec

JUTRI
24°C
11°C
PET.
24°C
11°C
Deli
1210

Tek in dobrodelnost z roko v roki - Športni svet - Dobrodelni LogatecMedijska družba Media 24 in njeno podjetje Event 24 sta skupaj z občino Logatec v nedeljo, 7.10., prvič organizirala športno-humanitrani dogodek ŠPORTNI SVET-DOBRODELNI LOGATEC. Častni pokrovitelj dogodka je bil Berto Menard, župan občine Logatec.

Na dogodku smo skupaj z vsemi udeleženci (na rolkanju, teku in na varni vožnji), ki se jih je čez dan v centru varne vožnje Blagomix zbralo več kot 800, zbirali denar za 35 družin otrok s posebnimi potrebami ter za društvo ledvičnih bolnikov Slovenije.

Vrhunec dneva so bili vsekar humanitarni teki (cici tek, 5 km, 10,5 km in 21 km), ki so privabili veliko rekreativcev dobre volje. Še posebej so bili tekači navdušeni v centru Logatca (tam so tekli 10,5 km in 21 km), saj jih je pričakala godba na pihala in navdušeni navijači.

Najbolj pa so bili seveda zadovoljni zmagovalci na 21 km. Prvih pet deklet in prvih pet fantov je prejelo kar za 3.000 evrov nagrade, denar za nagrado pa so prispevala podjetja iz Logatca.

Svet 24

Fotografija: Romana Hribar

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi