Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Dan odprtih vrat - Program za mlade

Vljudno Vas vabimo, da se nam pridružite na Dnevu odprtih vrat, ki ga organizira mlada in zagnana ekipa Programa za mlade, ki ga soustvarjamo z Občino Logatec, in sicer v nedeljo, 24. novembra 2019, ob 13. 30 v Športni dvorani Logatec.

 

Mladim bomo predstavili, kdo smo in kaj počnemo z zabavnim uvodnim programom, različnimi športnimi delavnicami in zanimivimi aktivnostmi.

Ogledali si bodo lahko tudi naše začasne prostore, v katerih začenjamo to zgodbo. 

Veseli bomo, če se nam boste pridružili!

Vodja ekipe Programa za mlade, Petra Rančov

 

 

Kdo smo?

V Logatcu smo z Občino Logatec ustvarili nov program za mlade, namenjen vsem od 10. leta dalje. Naše poslanstvo je omogočiti mladim, da kvalitetno preživljajo svoj prosti čas in s tem spodbuditi razvoj njihovih kompetenc. Pred seboj imamo vizijo, da bi z mladimi soustvarili varno okolje in prostor, v katerem bodo spoznavali svoje možnosti. Vsi verjamemo, da nam lahko s skupnimi močmi uspe predstaviti mladim nove načine za preživljanje prostega časa.

Smo mlada in zagnana ekipa, ki mladim ponujamo prostore, nadzor in vsebino, ki jo kreiramo po njihovih željah in naših znanjih. Smo v začasnih prostorih Kluba logaških študentov in z njimi dobro sodelujemo. Mladim smo na voljo vsak dan med tednom, od 14:00 do 19:00. Ker je program še nov, se želimo občanom predstaviti z Dnevom odprtih vrat. 

 

Za več informacij sem Vam na voljo na:

e-mail programzamlade.logatec@gmail.com, telefon: 040 338 835

Petra Rančov, vodja ekipe Programa za mlade

Oglejte si tudi