Logo MojaObčina.si

Logatec

DANES
19°C
6°C
JUTRI
18°C
7°C

Spletna čistilna akcija

Organizator: Stičišče Središče - ZAVOD NEFIKS (Logatec)
Vstopnina: Vstop prost
Spletni dogodek

V okviru vseslovenske akcije Dan za spremembe: Premagajmo osamljenost, katere pobudnik je Slovenska filantropija, bomo na na Stičišču Središče, Zavod Nefiks 10. aprila 2021 organizirali lokalno čistilno akcijo Očistimo Rakovnik.

Kot organizacija delujemo na področju celotne Slovenije, v sklopu in duhu akcije Dan za spremembe pa želimo prispevati v svojem lokalnem okolju, v naši četrtni skupnosti. K akciji vabimo vsa lokalna društva, organizacije in lokalne prebivalce, da se nam pridružite. K spletnemu delu pa vabimo vas, da skupaj pokažemo moč, ki jo imamo posamezniki.


Namen akcije
 je povezati lokalne prebivalce, pobrati odpadke na skupnih prostorih ter preživeti dan v družabnem in povezovalnem duhu.


Glavni del
 akcije predstavlja pobiranje odpadkov v naravi v okolici igrišč in jezer na Rakovniku, na območju Društva upokojencev Krim Rudnik in okoli stanovanjskih blokov.


Spletni del akcije
 bo potekal preko Facebooka, kjer bomo objavljali vaše fotografije pobrani odpadkov. Vsi, ki se nam boste pridružili v tem delu, nam pošljite fotografije čiščenja, odpadkov in dopišite količino (20 mask, 3 vrečke odpadkov, ..). Fotografije pošljite na sticisce@nefiks.si ali preko FB na @SticisceSredisce.


Vir: Stičišče Središče

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi