Logo MojaObčina.si

Logatec

DANES
7°C
-1°C
JUTRI
5°C
0°C

Razvoj jasnovidnosti, 1.del


Jasnovidna sposobnost je naš naraven način. Kot ljudje smo bili programirani s strani generacij nevernikov, da zapremo svoje naravne sposobnosti. Čas je, da si dovolimo, da zasijemo in ponovno verjamemo v lastne instinkte.

 

Človeški um je fascinantno orodje, vendar se domneva, da blokira in ovira več kot 90% informacij, ki jih dnevno prejme. Zdaj vemo, da s ponovno vzpostavitvijo naših sposobnosti imamo neomejen dostop do informacij, ki čakajo na nas, da jih pridobimo z odpiranjem jasnovidnega kanala. Deja vu, sanje, čustveni občutki in vedenja, telepatija ... so primeri, kar smo že vsi doživeli in smo jih učili ignorirati kot del naše jasnovidne zavednosti.

 

Ta tečaj jasnovidnega razvoja vam bo pomagal ponovno vzpostaviti tisto, kar je že vaše. Ste jasnovidno in sposobno bitje, ki lahko krmari skozi življenje in sprejema odločitve, ki vas na koncu vodijo v popoln kraj in ob pravem času. Z razlogom ste tu sedaj. 

 

Kaj prinesti s seboj:

- Odprt um

- odejo

- nihalo

- Angelske karte, če jih imate

- osebni najljubši kristali in druga orodja, če jih uporabljate

- pisalo, papir

- kosilo (naj bo lahko in primerno za takojšno gostitev, kot je sadje, zelenjava, prigrizki)

 

Delavnica bo v angleškem jeziku in bo sproti prevajano.

 

 

INFORMACIJE:

MAIL: Kimspirational.slove@gmail.com

GSM: 040 90 66 90

TRAJANJE: dva dni po 8 ur

KDAJ: pričetek 3. avgust 2019, ob 11:00 in končamo ob 19:00 in 4. avgust 2019 ob 11:00 in končamo ob 19:00. Vmes bo čas za kosilo in kratek odmor. 

KJE: Center Astera, Ljubljanska cesta 38, Horjul

CENA: 210€/oseb,  v primeru prijave in plačila do 15.7.2019 prejmete 20% popust, kar znaša 168€. Pripelji svojega življenjskega partnerja BREZPLAČNO in duhovno rastita skupaj!

 
PRIJAVE ON-LINE: https://calendly.com/kimspirational/razvoj-jasnovidnosti-1-del-3-4-avgust?month=2019-08

 


Priporočila udeležencev

 

Darja

Delavnica je bila super organizirana. Vsebina delavnice je popolnoma presegla moja pričakovanja. Mistično in hkrati realno na tleh. Delavnico priporočam vsem, ki vedo, da ima vsak v sebi dar jasnovidnosti. Morda potrebuje le namig, usmeritev, da prestopi mejo.

 

Bernard

Tečaja sem se udeležil za potrebe svoje duše. Pridobljeno znanje bom uporabljal zase in za svoje bližnje. Kakšnih posebnih predznanj o jasnovidnosti nisem imel. Tematika tečaja je bila predstavljena v ravno pravšnji zahtevnosti, da sem ji lahko sledil in jo tudi razumel. Vesel sem bil, da je Kim povedala podrobnosti, ki jih je doživela in spoznala med svojim delom. V vsaki jedi dodajo piko na i začimbe (podrobnosti). In tako je tudi tukaj. Je bil pa tečaj naporen, vsaj zame. Informacij je bilo kar veliko in konec drugega dneva je bila že glava polna in ni več mogla slediti dogajanju.

Dva tedna po zaključku tečaja lahko povem že prve spremembe, ki sem jih opazil pri sebi. Med spanjem so se mi začeli vrteti filmi in prikazovati slike. Ampak spim, nisem buden in zjutraj se zbudim spočit. Kakšno noč imam občutek, kot da sem v kinu. Kot da bi gledal film. Celo noč se mi pred očmi vrtijo slike. Spet drugič vidim samo osebo, dve in to za kratek čas. Včasih tudi kaj povedo. Zjutraj, ko se zbudim se ne spomnim vsega, kar sem videl med spanjem. Tudi ne morem razločiti ali govorijo o meni ali o kom (čem) drugem. Bom počakal, čas bo sigurno prinesel spoznanje kam kaj paše.

 

Andreja & Simon

Veliko vsebine za en vikend, naporno,…. kar je to velik plus… veliko informacij koristnih za življenje. Definitivno delavnica v pravem pomenu,… Demonstracije in nato vaje… TOP. Vse je imelo glavo in rep. Obnovitev na koncu, kaj smo počeli,… meni zelo pomembno! Skupinske vaje 'readinga',.. neprecenljivo,… tako dobiš nekoliko več samozavesti v to kar se učiš,… Zelo razumljiv prenos znanja,… Energija top,…. lepo se dopolnjujeta,… in držita vzdušje na visoki ravni… Bi kaj spremenil? NIČ! Res smo se na razumljiv način dotaknil veliko tem! Še mal pa bom 'šlogarca' :D Ena velika hvala iz najine strani!

 

 

Kimspirational ®

Psyhic and Born Medium

Angel Therapy Practitioner

Shaman

Sound Light Healer

Spiritual Teacher

PRIJAVE NA E-NOVICE: https://centerastera.us15.list-manage.com/subscribe?u=710a70e894f93194420de49f0&id=d95ece496d

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi