Logo MojaObčina.si

Logatec

JUTRI
6°C
-3°C
ČE.
8°C
-4°C

Razpisi in izzivi NVO v občini Logatec

Organizator: Stičišče Središče - ZAVOD NEFIKS
Vstopnina: Vstop prost
Spletni dogodek

Na Stičišču Središče pripravljamo delavnico, katere namen je društva, zasebne zavode in fundacije v občini seznaniti s priložnostmi za financiranje ter jim ponuditi odprt prostor za pogovor o prednostih in slabostih občinskih razpisov ter drugih izzivih organizacij, ki delujejo v občini Logatec.
Delavnica bo potekala 3. 12. ob 18.00 preko spleta.

✎ PRIJAVITE SE na tej povezavi

Program delavnice:

1. del:

  • O razpisih: evropski, nacionalni in občinski razpisi ter drugi viri – kateri so na voljo, kje jih najti, kako oceniti ustreznost razpisa za svojo NVO)
  • O prijavah na razpise: uspešne in neuspešne prijave – kaj jih loči, kako zasnovati dobro, uspešno projektno prijavo

2. del:

  • Razprava o razpisih: prednosti/slabosti občinskih razpisov in priporočila za občino, katere vire poleg občinskih NVO že črpajo, za katere imajo podporo (LAS svetovalci, občinski svetovalci ipd.) in katere bi si želeli, pa bi rabili pomoč.
  • Razprava o izzivih v občini: kaj poleg sredstev še manka NVO v občinam, kaj bi se dalo spremeniti s povezovanjem NVO, s predlogom Občini za izboljšave ipd.

Izvajalka delavnice, Darja Sekula Krstič, ima večletne izkušnje v nevladnem sektorju, tako s povezovanjem organizacij in sodelovanjem z drugimi ključnimi deležniki, kot pridobivanjem sredstev, pisanjem in vodenjem projektov ter svetovanjem organizacijam pri tem.


✎ PRIJAVA na tej povezavi

➞ Namenjena je članom in sodelavcem društev, zasebnih zavodov in fundacij v občini Logatec.
➞ Delavnica bo trajala predvidoma 90 minut, izvedena pa bo preko spletnega orodja ZOOM.

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019–2023.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi