Logo MojaObčina.si

Logatec

DANES
28°C
17°C
JUTRI
30°C
17°C

Potujoč ženski krog - Objem Velike MaterePOTUJOČ ŽENSKI KROG - OBJEM VELIKE MATERE

Namen celotnega potovanja je spuščanje navzdol v globine podzemlja, k svojim najglobjim koreninam, spajanje s svojo žensko esenco, stik z maternico, raztapljanje vseh starih zapisov v naših celicah in vsega kar nas omejuje...in pa hkrati začut moč in silno ljubezen naše Velike Matere. Doživet objem Božanske Teme in kako sveto je to obdobje v katerem smo. 

Celotno potovanje je sestavljeno iz treh delov. Najprej bomo obiskale izvire Ljubljanice pri Vrhniki (Močilnik, Retovje) ,kjer bomo obiskale par močnih točk preobrazbe. Tudi sama reka Ljubljanica je reka preobrazbe, saj velikokrat teče po površju in potem spet ponikne v podzemlje in ima 7 inkarnacij ( pod sedmimi imeni se pojavlja ). 
Drugi del poti nadaljujemo, ko se pripeljemo do Planinske jame. Tukaj bo naš glavni namen začutit objem BOŽANSKE TEME VELIKE MATERE in se še globje povezat z našimi maternicami.
Tretji del poti pa se bo dogajal v Logatcu, kjer imamo rezerviran lep prostor (Joga studio TerraGita), kjer bomo na toplem ša malo razvajale naša telesa. Naredila vam bom gong kopel z Luninim gongom, ki bo še podprl pot naše preobrazbe s svojimi zdravilnimi zvoki. Za zaključek pa lahko še skupaj zaplešemo, če bo želja .

Ko bomo hodile, bomo v tišini, vsaka bo imela svoje romanje, notranji vision quest. Vmes si bomo podelile izkušnje, skupaj naredile meditacijo, bobnala bom tudi na šamanski boben. Uporabile bomo tudi svoj spontan notranji zvok in gib, da bo naša telesa lažje zapustilo vse kar nam ne služi več.

Ker je v tem času že bolj mrzlo,bomo del našega kroga naredile tudi na toplem v zaprtem prostoru v bližini.

Obvezne so prijave na kamaikaster@gmail.com ali 040 861 078, kjer od mene dobite lahko še vse dodatne informacije. 
Zaželen prispevek za to potovanje je 15e.

Skupaj se bomo povezale za prevoze.
Vsem prijavljenim pošljem potem še natančnejša navodila!

Z vso ljubeznijo za vas Kamai

Tukaj še nekaj več o meni. Zadnji dve leti sem vodila kar nekaj skupin na potovanja notranje preobrazbe k piramidam v Visoko. Ta kraj je res izjemen in spraševala sem se, kje v našem slovenskem prostoru, bi bili tudi kraji, ki nas želijo podpreti v naši notranji preobrazbi in celjenju. Odkar sem pred osmimi leti končala šolo geomantije pri Marku Pogačniku, redno sodelujem pri raznih projektih in delavnicah in tudi vem za veliko močnih krajev. A želela sem, da res pride povabilo od kraja samega. Tako sem nežno prisluškovala in poglabljala moj stik z Dušo Zemlje. In tako je prišel nekega dne jasen klic hriba na tolminskem ,kjer smo tudi začele prvi potujoč ženski krog - Celjenje notranjega moškega. Ko smo naš krog tam zaključile, je prišel naslednji klic in sicer Hudičeve skale, sledil je obisk soteske Pekel, tokrat pa je poklicala Planinska jama z izviri Ljubljanice pri Vrhniki.
Na vseh potovanjih ,ki sem jih že vodila, sem vsakič znova ganjena kako močno in zdravilno je , ko ženske ustvarimo sveti sestrski krog in če se povežemo še v naravi, nas ona lahko še toliko bolj podpre.

Srčno vabljene!Všečkaj objavo

Oglejte si tudi