Logo MojaObčina.si

Logatec

DANES
27°C
18°C
JUTRI
29°C
17°C

Dišeča joga - vsak četrtek v Logatcu

1718
Organizator: Avocado center
Vstopnina: 30

Nežna raztezna vadba joge združena z učinki vonjev kvalitetnih eteričnih olj - vsak četrtek v Logatcu

Tako eterična olja kot praksa joge oboje vpliva na naše počutje, naša čustva in ima številne dobre učinke na naše telo. Poznajo in raziskujejo ju že tisoče let, zato njuno združevanje pravzaprav ni nič novega.

Vadba je umirjena in nenaporna, poudarek je na sproščanju in odpravljanju posledic vsakodnevnega stresa. Namenjena je tako tistim, ki predznanja joge še nimajo kot tistim, ki jogo že poznajo. Ob jogijskih položajih uporabljamo jogijske pripomočke (kvadre, blazine,..), ki so že v vadbenem prostoru. Ker potrebujete, je le joga blazina (armaflex) in udobna, zračna oblačila.

Vabljeni na Aromatherapy Yogo (Dišeča joga), vsak četrtek ob 20:30 v malem vadbenem prostoru Športne dvorane Logatec. V rednih tedenskih objavah na naši FB strani Avocado centra objavljamo, katero eterično olje ali mešanica olj bo uporabljena na prihajajoči vadbi in čemu se bomo na vadbi posvečali.

Cena mesečne vadbe je 30 € na mesec, prvi obisk je brezplačen.

S plačilom mesečne vadnine pa lahko brezplačno obiskujete tudi druge vadbe Avocado centra*. (*razen Otroške joge s starši)

Več informacij na: www.avocado-center.si ali na 031 576 807

vaša učiteljica joge Saša

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi