Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Ženski balinarski turnir ob občinskem prazniku

Ženska sekcija Balinarskega športnega društva Dragomer je 21. aprila ob praznovanju Občine Log - Dragomer organizirala 4. mednarodni balinarski turnir. Na turnirju, ki je postal tradicionalen, je sodelovalo 12 ženskih ekip. Turnirja so se udeležile ekipe iz Slovenije in Lovrana(Hrvaška). Domačinke, balinarke iz Dragomerja so se tudi tokrat potrudile, da so se gostje v našem kraju počutile dobro. Ob odprtju je prireditev tradicionalno popestril in navdušil s svojim kulturnim programom trio Jesenovec. Seveda so najboljše štiri ekipe prejele pokale in medalje.

KONČNI VRSTNI RED: 1. Logatec, 2. Polhov Gradec, 3. Žiri, 4. Dragomer, 5. GIP Ljubljana, 6. Loška dolina, 7. Cerknica, 8. Lovran itd.

 

Srebrne v notranjski ligi

Balinarke Balinarskega športnega društva Dragomer tekmujejo na več tekmovalnih področjih. Nastopajo v zimski ligi na balinišču Šiška v Ljubljani, medobčinski ligi, kjer sodelujejo ekipe petih sosednjih občin, na raznih turnirjih in seveda v močni ženski notranjski ligi. V letošnji sezoni 2015/2016, ki je potekala dvokrožno, so igrale zelo dobro in na koncu pristale na odličnem drugem mestu. Da je to uspeh, vreden spoštovanja, govori dejstvo, da je bila ekipa iz Loške doline pred dvema letoma ekipni pokalni državni prvak, v letošnji sezoni pa je zaostala za balinarkami iz Dragomerja.

Končni vrstni red v notranjski ligi v sezoni 2015/2016: 1. TIČNICA Rakek, 38 točk, 2. DRAGOMER, 31 točk, 3. LOGATEC, 31 točk, 4. LOŠKA DOLINA, 30 točk, 5. ŽIRI, 30 točk.

 

Oglejte si tudi