Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Ravnateljica šole ostaja Mihaela Mrzlikar

Log - Dragomer, 12. april 2021 – Ravnateljica Osnove šole Log - Dragomer bo še naslednjih pet let mag. Mihaela Mrzlikar, ki šolo vodi že od leta 2006. Na tajnem glasovanju Sveta zavoda je dobila sedem od enajstih glasov.

Postopek za izbiro novega ravnatelja Osnovne šole Log - Dragomer je končan. Na vodilnem mestu se tudi po končanem razpisu za novega ravnatelja ne obetajo spremembe. Za ravnateljico je bila znova izbrana mag. Mihaela Mrzlikar. Ta bo konec avgusta nastopila že svoj četrti mandat, šolo pa bo vodila do leta 2026. Poleg Mrzlikarjeve so se za mesto ravnateljice potegovale še tri konkurentke, Nataša Grom, Kaja Lenič in Tanja Rozman.

Svet zavoda je v skladu z osmim odstavkom 53. člena ZOFVI pred odločitvijo o izbiri kandidata za ravnatelja pridobil mnenja lokalne skupnosti, sveta staršev šole, sveta staršev vrtca in vzgojiteljskega ter učiteljskega zbora. Lokalni skupnosti oziroma trinajstim občinskim svetnikom so se na izredni seji predstavile štiri kandidatke za ravnateljico. Občinski svet je vsem štirim dal pozitivno mnenje, večino glasov je prejela Tanja Rozman. Ta je dobila tudi večinsko podporo Svet staršev šole, predstavniki staršev od 1. do 5. razreda podružnične šole Bevke se sveta staršev niso udeležili. Svet staršev vrtca je večinsko podprl Mihaelo Mrzlikar, ki je dobila tudi večino glasov učiteljskega in večino glasov vzgojiteljskega zbora.


V. L.
Foto: V. L.

Oglejte si tudi