Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Zobozdravstvena ambulanta na novi lokaciji

Log - Dragomer, december 2021 – Zobna ambulanta za odrasle Log - Dragomer, ki deluje pod okriljem Zdravstvenega doma Vrhnika, se je v začetku prejšnjega meseca preselila na novo lokacijo. Ordinacijo zobozdravnice Katarine Peršin boste našli v prvem nadstropju dializnega centra na Šolski ulici 3.

Zobozdravstvena ambulanta za odrasle je do novembra delovala v prostorih osnovne šole, kjer deluje tudi zobozdravstvena ambulanta za otroke in šolsko mladino. Od 2. 11. 2021 ambulanta dr. dent. med Katarine Peršin deluje na novi lokaciji, na Šolski ulici 3 v 1. nadstropju dializnega centra. Vodstvo Zdravstvenega doma Vrhnika smo povprašali, kakšni so razlogi za selitev na drugo lokacijo. »Naša zobozdravstvena ambulanta za odrasle v občini Log - Dragomer si je do sedaj delila prostore z ambulanto za otroke. Ob večanju števila pacientov je ta program nujno potreboval tudi svoje prostore,« nam je pojasnil direktor ZD Vrhnika, Roman Strgar. Dodal je, da je ambulanta z novimi prostori dobila tudi novo sodobno opremo, zato bodo sčasoma lahko širili nabor storitev.

Ordinacijski čas ambulante in telefonska številka, na kateri so dosegljivi, ostajajo nespremenjeni. Ambulanta deluje v ponedeljek in sredo popoldan med 12. in 18. uro, v torek od 6:30 do 13:30, četrtek od 6:30 do 13:45, petek od 6:45 do 13, vsak deseti petek je odprta popoldan med 13:00 in 18:00 ter vsako deseto soboto od 8:00 do 12:00. Pokličete jih lahko na telefonsko številko 08 20 03 068 ali pa jim pošljete e-sporočilo preko spletnega obrazca, ki je dosegljiv na spletni strani vrhniškega zdravstvenega doma. Naš sogovornik je ob tej priložnosti povabil vse, ki še nimajo izbranega zobozdravnika, da pokličejo v ambulanto, ki še vedno opredeljuje nove paciente.

 

V. L.

Foto: ZD Vrhnika

Oglejte si tudi