Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

DVIG V MARCU VABI

Vabljeni na slavnostno odprtje razstave slikarke Yulie Kuznetsove, v ponedeljek, 2. marca 2020, ob 17. uri v Cankarjevi knjižnici na Vrhniki. 

Yulia Kuznetsova – Kuz se je rodila leta 1985 v Rusiji. Že kot otrok je pokazala nadarjenost za risanje. Sčasoma se je odločila popolnoma posvetiti umetnosti, zato je pri enaindvajsetih odšla v Yaroslavl študirati umetnost. Tam se je pridružila umetniškemu studiju Andreja Efremova, znanega po izostreni tehniki tihožitij, pejsažev in portretov. Umetnica je svoja dela razstavljala v Moskvi, Amsterdamu in Istambulu. Marca in aprila bomo lahko njena dela občudovali v Cankarjevi knjižnici na Vrhniki.

 

Vabljeni v bralni študijski krožek 

v sredo, 4. in 18. marca 2020, ob 18h v prostorih DU Dragomer Lukovica. V marcu bomo brali: Igor Karlovšek: Gimnazijec in Marjanca Mihelič: Budimpeštatrans. Mentorica Alenka Logar Pleško.

 

Vabljeni na delavnico Od pravljice do lutke,

v sredo, 19. 3. 2020, v Pisarni v Toscani. Otroci bodo spoznali pravljico Čebeljčnjaček, avtorice Urške Vinder, ter izdelali lutko – čebelico iz kinderjajčka. Mentorica Vesna Kucan. Prijave na 031 847 479 ali po elektronski pošti dvig@iold.si

 

Vabimo nove člane v študijski krožek Iskanje identitete kraja v sredo, 4. marca 2020 ob 19h v prostorih DU Dragomer Lukovica. Prijave in informacije na dvig@iold.si.

 

Vabljeni na prvi literarni večer – srečanje z avtorji v zbirki Šepet barja, v torek, 31. marca 2020 ob 19h v Toscani. Spoznali bomo nekaj pesmi dveh od skupno dvanajstih avtorjev. 

 

Društvo Dvig

Oglejte si tudi