Logo MojaObčina.si

Log - Dragomer

DANES
26°C
15°C
JUTRI
24°C
16°C
3628

Čistilna akcija

V soboto, 29. maja, sta v Občini Log - Dragomer in Občini Brezovica potekali čistilni akciji, ki so ju organizirali skavti. 

V soboto, 29. junija, sta v Občini Log - Dragomer in Občini Brezovica potekali čistilni akciji, ki so ju organizirali skavti. Ob devetih zjutraj so bile skavtske ekipe na lokacijah Log pri Brezovici, Notranje Gorice in Brezovica pri Ljubljani že pripravljene na začetek. Sprejem prostovoljcev je potekal v Športnem Parku Log, pred Osnovno šolo Brezovica in v športnem Parku Jama. Prostovoljci so na sprejemnih točkah dobili vreče za smeti, rokavice, malico in zemljevid z označenim območjem, ki ga je bilo potrebno očistiti. Po 10. uri smo se na pot podali tudi skavti s sprejemnih točk. Akcija je potekala do 12.30, ko so se prostovoljci s smetmi vrnili na sprejemne točke. Zbrane odpadke so kasneje odpeljali s tovornjakom.
Skupno se je na čistilni akciji zbralo približno 50 prostovoljcev. Hvala vam!
Zahvalili pa bi se radi tudi našim podpornikom. Občinama Log - Dragomer in Brezovica za pomoč pri organizaciji in financiranju izvedenega projekta ter Skavtskemu stegu Brezovica 1 za financiranje prigrizkov. Ker pa se čistilna akcija z našim dogodkom ni končala, pač pa začela, vas vabimo, da ostajate pozorni, kako in kje odlagate smeti ter opozorite sokrajane na pravilno ločevanje odpadkov.
Skupaj nam bo uspelo. Poberi smet, reši svet!


Brezoviški skavti

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi