Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Društvom kmalu na voljo novi prostori

Log - Dragomer, 18. maj 2021 – Občina Log - Dragomer je v začetku meseca maja začela z obnovitvenimi delu v Domu krajanov v Dragomerju. Prenovljeni prostori naj bi nove uporabnike dobili z začetkom novega šolskega leta.
Potem, ko se je iz Doma krajanov v Dragomerju izselila Občinska uprava Občine Log - Dragomer, ki je nove prostore dobila v Upravnem centru na Logu, bodo objekt nekoliko prenovili. Kot so nam pojasnili na Občini, so se dela že začela, obsegajo pa rušitev dveh notranjih sten, pleskanje prostorov in brušenje parketa. Nameščen pa bo tudi sistem za vstop v objekt in prostore s karticami. Dela naj bi bila končana v poletnem času, za uporabo pa bodo na voljo od 1. septembra dalje. Kot so nam pojasnili, bodo prostore lahko uporabljali vsi, ki so se javili na razpis. Na voljo je več možnosti, med njimi so mesečni najem s plačilom obratovalnih stroškom, brezplačna uporaba, kjer uporabnik krije obratovalne stroške, stroške manjših vzdrževalnih del in med drugim še stroške zavarovanja. Cene se v tem primeru gibljejo od 55 do 220 evrov mesečno, možna pa je tudi oddaja v občasno uporabo. »V maju je potekalo javno zbiranje ponudb za koriščenje prostorov v lasti občine Log - Dragomer, razpis se zaključi 17. maja, sledil bo pregled vlog in priprava razporeda koriščenja prostorov,« so nam še pojasnili na Občini. V Domu krajanov bodo oddajali
  7 prostorov, še dva pa bosta na razpolago tudi v TC centru. Kot smo še izvedeli bodo trije prostori opremljeni tudi s pohištvom.


V. L., foto: OU

Oglejte si tudi