Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Pohod prestavljen - Pojdite na Šmarno goro za pljučno hipertenzijo!

Bliža se svetovni dan pljučne hipertenzije, katerega namen je ozaveščati javnost o tej redki bolezni in se osredotočiti na pomen zgodnjega odkrivanja bolezni, saj se tako izboljša kakovost življenja in pričakovana življenjska doba bolnikov. Društva po vsem svetu organizirajo različne športne dogodke, kjer se zdravi ljudje ukvarjajo s športi namesto bolnikov, ki tega več ne zmorejo. Tokrat bo slovensko društvo organiziralo že 5. leto zapored športni dogodek »Brez sape za pljučno hipertenzijo«. 

Letos se nismo odločili za organizacijo že skoraj tradicionalnega teka v Mostecu. Tokrat vas vabimo na pohod na Šmarno goro! Če želite tudi letos stati ob strani vseh bolnikov s pljučno hipertenzijo, se boste morali 7 odpraviti na Šmarno, poiskati našo info-točko in opraviti nekaj zabavnih in kratkih zadolžitev, s katerimi bomo vašo podporo prikazali celotnemu svetu.

Mi že nestrpno čakamo. Kaj pa vi? Več informacij o samem dogodku bomo objavljali sproti na naši FB strani in FB strani dogodka: https://www.facebook.com/events/1951405835145682/

Kje: Šmarna gora, Šmartno 4, 1211 Ljubljana - Šmartno
Kdaj: datum bo sporočen naknadno, saj je dogodek 12.5. zaradi slabega vremena odpovedan. 
Organizator: 
DRUŠTVO ZA PLJUČNO HIPERTENZIJO SLOVENIJE

Oglejte si tudi