Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Športna zima v Ljubljani bo!

Avtor: Športna zveza Ljubljane

 

Kar nam zaradi pomanjkanja snega ni uspelo izvesti v središču mesta, bomo izpeljali na smučarskotekaškem poligonu v Stanežičah v četrtek, 30. januarja.

 

Mestna občina Ljubljana, Timing Ljubljana in Razgibajmo Ljubljano vabimo na celodnevni dogodek na gunceljskem Ovalu in golf igrišču ob Stanežičah. Začetek bo ob 10. uri s prvenstvom osnovnih in srednjih šol v teku na smučeh ter biatlonu (Timing Ljubljana, in SK Brdo), alpskim smučarskim poligonom SK Snežinka za predšolske otroke, popoldanski spored pa bodo napolnili SD Krplje s predstavitvijo teka na smučeh za odrasle, od 17. ure pa bo potekalo rekreativno druženje v zimskem SKImaratonu – polurnim tekom na smučeh s štetjem krogov oziroma pretečene razdalje (Timing Ljubljana).

 

Obvezne prijave do 28. januarja 2020 na www.timingljubljana.si. Prijavnine za šolsko tekmovanje ne bo, za rekreativce bo po 5 evrov.

 

Podrobnosti sledijo.

 

Izvajalci: Timing Ljubljana, Smučarski klub Brdo, Smučarski klub Krplje, Smučarski klub Snežinka, konzorcij Razgibajmo Ljubljano (Športna zveza Ljubljane, Zveza športnih društev Krim, Zveza športnih društev Slovan)

Dogodek sofinancirajo: Javni zavod Šport Ljubljana, Mestna občina Ljubljana, Fundacija za šport, Timing Ljubljana

Oglejte si tudi