Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Družinske vstopnice za Mladinsko gledališče!

Mladinsko je za vse, ki bi radi kultivirali vaše največje bogastvo, pripravilo družinske vstopnice za ogled otroških predstav.

Družinska vstopnica za ogled otroških predstav (za vsaj enega otroka v spremstvu enega ali dveh odraslih) - 6 € na posameznika
Vse družine dobrodošle!

Že v soboto, 19. 12., ob 17.00 si lahko ogledate mladinsko predstavo VSI JUNAKI ZBRANI, ki je nastala izpod peresa Drage Potočnjak v režiji Branka Potočana, primerna pa je za gledalce od 8. leta naprej.
Zgodba je preprosta: ena šola, eno igrišče (vadbišče) in dve ekipi nasprotnikov, ki se ob koncu šolskega leta pripravljajo na veliki televizijski vseslovenski kviz Vsi junaki zbrani, na katerem se bodo pomerili v znanju o slovenskih pravljičnih in bajeslovnih junakih in v spretnosti urbane gibalne veščine, imenovane parkur. V boju proti medijskim pravilom igre in nadzoru »Velikega brata« našim junakom priskočijo na pomoč tudi najbolj znani slovenski pravljični liki: Peter Klepec, Martin Krpan, Kralj Matjaž, Mojca Pokrajculja, Miklova Zala in Krištof Lambergar.

Oglejte si tudi