Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Seks in Slovenci: Kako seksa vaš sosed?

Ste se kdaj spraševali, kako je med rjuhami pri sosedu? Mu gre bolje ali slabše kot vam? Spletni portal Urgenca.com razkriva nagajive podrobnosti o tem, kako seksamo Slovenci, kje najraje seksamo, kateri so najljubši položaji ter katere atribute najprej opazijo ženske in katere moški. Oglejte si zanimivo infografiko!

                                        

Kako pogosto seksamo Slovenci? Posteljne aktivnosti so na urniku Slovencev dvakrat (23%) do štirikrat (16%) na teden. Večina vprašanih (70%) si želi v prihodnje seksati več, povprečni spolni odnos pa traja 25 minut (brez predigre) oziroma 49 minut s predigro.

 

Iskanje seksa po spletu? Internet postaja vsestransko orodje, zakaj ga ne bi uporabljali tudi za iskanje spolnih partnerjev? Zelo pogosto se tega načina poslužuje 27% Slovencev, 41% ljudi pa pozna nekoga, ki je erotične spletne portale že preizkusil.

Mnenje o takšnem načinu iskanja spolnih partnerjev je pozitivno –28% anketirancev pravi, da je to odlična možnost za popestritev spolnega življenja.

Urgenca.com – vodilni erotični portal za vroča srečanja: Prepoznavnost in priljubljenost portala raste! Med vprašanimi je kar 17% Slovencev odgovorilo, da pozna in uporablja erotični portal Urgenca.com (lani 14%), 37% (lani 36%) vodilnega erotičnega portala še ne pozna, vendar ga nameravajo preizkusiti, 22% anketiranih pa je za Urgenca.com že slišalo, vendar je še niso preizkusili.


Brezplačni preizkus Urgence?
Kliknite tukaj in preizkusite!
 

Smo kaj poredni? Nagajive zgodbe Slovencev v praksi ne poznajo meja. Med njimi anketiranci navajajo seks na javnem mestu (bazen, morje, parki, kino, trgovina, savna, nakupovalni center, avto, …). Gre za zelo pogosto fantazijo. Občutek, da te lahko nekdo zaloti, mnogim predstavlja dodatno vzburjenje.

Med porednimi stvarmi so še seks s pripomočki (46%), seks preko telefona (45%), seks brez penetracije (30%).

Najbolj priljubljeni seks položaji so jahanje (66%), pasji položaj (65%), oralni seks (61%), misijonarski položaj (57%), položaj 69 (50%), analni seks (30%).

 

Kaj nas med seksom dodatno vzburja, smo Slovenci že kdaj zaigrali orgazem in katere zvezdnike bi povabili med rjuhe, preberite tukaj.

Oglejte si tudi