Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

DRUŠTVO UPOKOJENCEV ŠMARTNO

ZGODILO SE JE V FEBRUARJU IN MARCU 2019

 

V mesecu februarju smo bili na dveh rekreacijskih pohodih po okoliških vzpetinah.

V nedeljo, 10. februarja, pa smo po skoraj dveletnem premoru znova organizirali obisk gledališča. Tokrat smo se odločili za obnovljeno operno predstavo »PRODANA NEVESTA« v ljubljanski Operi, ki nas je navdušila. Bilo nas je dvajset iz Šmartna in Litije. Med drugimi je tudi kot solist nastopil naš domačin, baritonist Darko Vidic.

V petek, 22. februarja, smo bili na kolinah v gostišču »PRI ROZI« v Jelši. Vabilu se je odzvalo 18 članic in članov; mnogi med njimi so mesne dobrote kupili tudi za domov.

Ob koncu februarja, smo obiskali naše člane v Domu Tisje. V prijetnem klepetu smo se zadržali poldrugo uro.

Ob 8. marcu, dnevu žena, smo organizirali obisk Špas teatra v Mengšu. Vabilu se je odzvalo 20 žena, ki so se na gledališki predstavi »MENOPAVZA« skoraj dve uri prijetno zabavale.

V sredo, 13. marca, smo organizirali v naši pisarni merjenje krvnega tlaka, sladkorja, trigliceridov in holesterola. Vabilu se je odzvalo 9 članic in članov. Tudi v marcu smo izvedli dva rekreacijska pohoda v šmarsko okolico.

V ponedeljek, 18. marca, smo imeli v gostišču KRZNAR zbor članov. Kljub slabemu vremenu, saj je dopoldne močno snežilo, je prišlo 80 članov. Med gosti je bil tudi g. Janez Malovrh, predsednik Zasavske pokrajinske zveze društev upokojencev Trbovlje, ki je dolgoletni članici upravnega odbora našega društva LADKI CEDILNIK, podelil malo plaketo Zveze društev upokojencev Slovenije. Po zboru je sledilo krajše družabno srečanje z zakusko.


Zapisal: Boris Žužek

Oglejte si tudi