Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Človek, razgibaj se!

Družabna igra “Človek, razgibaj se!” je spet aktualna. Gre za družabno igro z navodili za vadbo, s katero želimo spodbuditi druženje doma, ob igri, ki smo jih igrali včasih, ko še nismo imeli računalnikov in spleta. Ob tem vas preko igre popeljemo tudi po ljubljanskih trim otokih in napravah za ulično vadbo, ki so postavljeni po celotni Ljubljani. In upamo, da jih bomo lahko kmalu spet uporabljali tudi v živo.

Vaje v igri so preproste za izvedbo, zanje ne potrebujete nobenega posebnega pripomočka. Smo se pa že spomladi potrudili in pripravili tudi video prikaz posamezne vaje. No, pravzaprav so se potrudili športniki in športni strokovnjaki iz ljubljanskih klubov, društev in zavodov. Pisana druščina se jih je nabrala, od tistih, ki so šele na začetku športne poti, do vrhunskih športnic in športnikov, ki se lahko pohvalijo z evropskimi in svetovnimi naslovi v svojih kategorijah, od specialnega telovaja, ki se je posebej potrudil, do rekreativcev vseh generacij.

Igrico za tisk in s prikazom vaj dobite na www.razgibajmoljubljano.si, posamezne video posnetke vaj pa dobite na Youtube kanalu Razgibajmo Ljubljano.

Oglejte si tudi