Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
12°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

Brezplačno svetovanje na otokih športa – začnemo to soboto!

V soboto, 8. maja vabljeni na prvi dan kar dvomesečnega brezplačnega svetovanja športnih strokovnjakov o pravilni uporabi naprav in vadbi na Otokih športa ter trim stezah. Od 9.00 do 12.00 vas na izbranih lokacijah čakajo strokovnjaki športne vadbe. Izgovorov ni več. Pridite in naredite nekaj za svoje zdravje!

Redna telesna dejavnost je ključnega pomena za naše zdravje. Zmerno naporno vadbo zmore vsak in je dostopna vsem. Hoja in tek spadata med najbolj znane vadbe, ki jih izvajamo naravi, z nekaj osnovne opreme pa sta tudi cenovno najbolj dostopna. Ob aerobni pa je koristno dodati tudi vadbo za moč in gibljivost. Doslej je bil tak način vadbe največkrat mogoč le v fitnes centrih, že nekaj časa pa je taka vadba dostopna tudi v naravi.

V Ljubljani je bilo v zadnjih letih postavljenih precej naprav za ulično vadbo. Otoki športa so dosegljivi v vseh delih Ljubljane, program Razgibajmo Ljubljano pa vam, s sofinanciranjem s strani Mestne občine Ljubljana in Fundacije za šport pomaga, da skupaj s športnimi strokovnjaki, spoznate naprave in vadbene procese.

Od 8. 5. do 2. 7. 2021 vabljeni na brezplačna svetovanja športnih strokovnjakov o pravilni uporabi zunanjih naprav in trim stez.

Preverite urnike in lokacije ter se nam pridružite. Prijava ni potrebna.

vir: Športna zveza Ljubljane

Oglejte si tudi