Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
4°C
NED.
14°C
1°C
Oceni objavo

M-oder

Naj vaše raziskovalno delo postane dobra zgodba!

 

Odpiramo vrata odličnim predstavitvam seminarskih, diplomskih in magistrskih nalog.

Če ste v svojo nalogo vložili veliko truda in prišli do zanimivih ugotovitev, bi bilo res škoda, da tega ne bi delili z vašimi prijatelji, družino in širšo zainteresirano javnostjo. V MGML vam ponujamo priložnost, da svoje izsledke predstavite z govorniškega pulta muzejske konferenčne dvorane.

 

In ne samo to! Pomagali vam bomo, da bo vaša strokovno odlična naloga, odlično zvenela tudi, ko jo boste predstavili. Naučili vas bomo, kaj deluje in kako zadovoljiti raznoliko publiko ter z vami zvadili 45-minutni nastop. Naš skupni cilj je, da boste na predstavitvi sproščeni in samozavestni, ter da boste svoja odkritja z lahkoto predstavili na zanimiv in navdušujoč način.

 

Prvi korak do vaše predstavitve je, da nam pošljete kratek povzetek vaše naloge. Še posebej bomo veseli tem, ki se navezujejo na kulturno dediščino, matične muzejske vede, zanimajo pa nas tudi interdisciplinarno zastavljene naloge. Dodajte nekaj stavkov o sebi in vse skupaj pošljite na naslov Prijava na M_oder.

 

Vaša mentorica Janja Rebolj, vodja programov za odrasle in trenerka komunikacijskih veščin, vas bo povabila na razgovor in se z vami dogovorila o morebitnem sodelovanju. Predstavitve bodo predvidoma potekale enkrat mesečno, in sicer ob torkih zvečer.

Oglejte si tudi