Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Javni zavod Bogenšperk išče novega sodelavca/ko!

V Javnem zavodu Bogenšperk iščemo novega sodelavca/ko na področju turizma in izvajanja projekta Lokalident. Kolektiv Javnega zavoda želimo okrepiti z izkušenim sodelavcem, ki bi mu lahko zaupali samostojno delo pri izvajanju projektnih aktivnosti in aktivnosti s področja turizma. Kandidat mora imeti univerzitetno izobrazbo (1. bolonjska stopnja) družboslovne smeri, zaželjene so izkušnje na projektnem delu. Pričakujemo odgovornega in samostojnega človeka.


Opis del in nalog:

Delo na projektu. Naloge strokovnega sodelavca obsegajo: evidentiranje in analiziranje nivoja kakovosti in ustreznosti turistične ponudbe (ankete, raziskave); priprava turističnih programov po naročilu in vsebinska priprava najrazličnejših turističnih publikacij in drugih sredstev pospeševanja prodaje; vodenje potrebnih evidenc, izdelava poročil in analiz v zvezi z njimi; oblikovanje in izvedba projektov promocijskih artiklov in spominkov v občini; uredniško oblikovanje in skrb za ažurnost podatkov v elektronskih in ostalih oblikah obveščanja ter komuniciranja; vzpostavitev in vzdrževanje povezav z nosilci turistične ponudbe v občini; načrtovanje in organiziranje turističnih programov, storitev in prireditev v občini; vodenje programskih aktivnosti na področju turizma?dejavnosti v zavodu; izvajanje aktivnosti na področju promocije, trženja in nastopov na specializiranih turističnih dogodkih; sodelovanje in načrtovanje aktivnosti z drugimi turističnimi organizacijami ter izpeljava partnerskih projektov; sodelovanje z organizatorji potovanj, turističnimi agencijami in drugimi institucijami doma in v tujini; sodelovanje z domačimi in tujimi združenji, organizacijami na področju pospeševanja organizirane prodaje; načrtovanje in izvajanje oglaševalskih akcij in pospeševanja prodaje za programe javne službe in tržne dejavnosti zavoda; predlaganje in izvajanje letnega finančnega načrta trženja zavoda na področju turizma; spremljanje razpisov s področja turizma ter priprava ustrezne dokumentacije za prijavo na predmetne razpise.

Zahtevana izobrazba:

Visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd., Družbene vede (podrobneje neopredeljeno).

Trajanje zaposlitve:

Določen čas oz. od 13.3.2019 do 30.6.2020

Zahtevano znanje jezika/ov:

Angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje dobro

Zahtevana računalniška znanja:

Urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno, programiranje - osnovno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno, poznavanje operacijskih sistemov - osnovno, računalniško oblikovanje - osnovno

Druga potrebna dodatna znanja, zmožnosti / kompetence oz. drugi pogoji za zasedbo:

Vozniški izpit: B kategorije


Poskusno delo:

2 meseca

Rok za prijavo kandidatov:

22.2.2019

Način prijave kandidatov:

Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti

Kontaktna oseba:

Peter Avbelj, tel. št. 040 707 673, e-mail: peter@bogensperk.si

Oglejte si tudi