Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Dobrodelni poštar iz Ljubljane

Anina zvezdica je slovenska dobrodelna organizacija, kjer Ana Lukner zbira vse od hrane do šolskih potrebščin in invaldiskih vozičkov za tiste, ki si ne morejo pomagati sami. Ana želi spodbuditi predvsem mlade, da naj verjamejo vase, da naj ustvarjajo, da je vse mogoče in da hkrati lahko tudi pomagajo ter za dobrobit vseh naredijo nekaj koristnega.

Prejšnji teden nas je na Facebook strani Anine zvezdice razveselila objava, da jim redno pomaga tudi poštar Peter Povše iz Novega Polja ob Ljubljani. Ta že več kot tri leta zbira prispevke za tiste, ki so potrebni pomoči. Z zbranim denarjem kupuje bone, katere redno dostavlja Ani.

 

Na družabnem omrežju Facebook ga je Ana opisala z »je človek, ki je preprosto srečen, kadar lahko pomaga. Peter dragi, hvala ti neskončno, si naša zvezdica. Naredimo vsi vsak dan kaj dobrega ... Lep dan in objem vsem, Ana«. Tako si je Peter prislužil že število všečkov in odobravanja, za Slovenske novice pa je povedal »Nisem boljši od nikogar, niti od berača na cesti, ampak drugačen.«

 

Vsekakor nas zgodba skromenga in dobrodelnega poštarja spravlja v dobro voljo in nam da vedeti, da lahko prav vsi pomagamo za boljši jutri.

Povezave

Anina zvezdica

Oglejte si tudi