Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
25°C
18°C
SRE.
24°C
14°C
MELODIJA D.O.O., ZASEBNA GLASBENA ŠOLA MUTA
Deli
Šola, Ostale izobraževalne ustanove, Kultura, Glasba

MELODIJA D.O.O., ZASEBNA GLASBENA ŠOLA MUTA

Predstavitev

Melodija, zasebna glasbena šola Muta, d.o.o. je glasbena šola s šestnajstletno tradicijo in je tretja zasebna glasbena šola v Sloveniji, ki je pridobila soglasje za izvajanje javnoveljavnega programa osnovnega glasbenega izobraževanja s strani Ministrstva za šolstvo in šport.

V NAŠI GLASBENI ŠOLI UČENCI Z VESELJEM PRIDOBIVAJO ZNANJE, RAZVIJAJO LJUBEZEN DO GLASBE IN UŽIVAJO V UMETNOSTI.

Učenje instrumenta je dolgotrajen proces, pri katerem se rezultati dela kažejo počasi. Zahteva mnogo vztrajnosti, delavnosti in samodiscipline. Naša glasbena šola posveča posebno skrb skupnemu muziciranju. Učenci ob skupnem muziciranju pridobivajo sposobnosti prilagajanja, usklajevanja s skupino ter razvijajo smisel za kolektivno delo, socializacijo in čut odgovornosti.

V svetu naglice in negotovosti, ki nas obdaja, je glasba skrito pribežališče, v katerem lahko odkrivamo vse, kar globoko v sebi želimo čutiti in izkusiti. V glasbi najdemo svoj mir, v njej razživimo svoje veselje in radost, z njo izpojemo skrite želje in čustva. Lahko jo imamo samo zase, z njo pa se lahko dotaknemo tudi tujih src in si odpremo pot do njih.

MELODIJA D.O.O., ZASEBNA GLASBENA ŠOLA MUTA MELODIJA D.O.O., ZASEBNA GLASBENA ŠOLA MUTA MELODIJA D.O.O., ZASEBNA GLASBENA ŠOLA MUTA MELODIJA D.O.O., ZASEBNA GLASBENA ŠOLA MUTA