Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
25°C
14°C
PET.
22°C
15°C
Balkoni in terase so pomemben del stanovanjskih objektov.
Deli
Gradnja, Proizvodnja

MBA OKNA, VHODNA IN GARAŽNA VRATA

Predstavitev

Podjetje MBA Andrej Oberžan s.p.  je bilo ustanovljeno leta 1994. Ukvarjajo se s proizvodnjo, prodajo in montažo stavbnega pohištva. Zaradi izkušenj in pridobljenega znanja so leta 2003 začeli z lastno proizvodnjo oken in vrat, dve leti kasneje so svojo proizvodnjo dopolnili še z roletami.


VHODNA VRATA IN OKNA
Vhodna vrata so pomemben del objekta. Pogosto so prvi kontakt obiskovalcev, zato je pomembno, da izberemo primeren material in dizajn. Podjetje ponuja PVC varnostna vrata, ki imajo večtočkovni zaklep in multifunkcijska masivna nasadila. Vhodnim vratom lahko dodajo elektroključavnico s senzorjem na prstni odtis.

GARAŽNA VRATA
V podjetju izdelujejo dvokrilna klasična garažna vrata, vdelajo lahko tudi svetlobna okna, zračnike, ključna stikala in druge pripomočke. Za uporabnike koles ali kot stranski vhod pripravijo tudi pomožno enokrilna vrata z enakim izgledom kot garažna. Izbirate lahko med različnimi barvnimi odtenki in imitacijami. 

ZASTEKLITEV BALKONOV
Balkoni in terase so pomemben del stanovanjskih objektov. Uporabljajo se kot dodatni prostor, zato je dobro, če jih zasteklimo. MBA omogoča zapiranje balkonov s PVC elementi, alu stavbnim pohištvom ali z drsnimi stekli. Sončna svetloba je tudi moteča, zato lahko balkonom dodate zunanje žaluzije ali rolete. 

VETROLOVI
Vetrolovi omogočajo varen izstop iz hiše in zaščito pred dežjem ter vetrom. Za večstanovanjske stavbe naredijo vetrolove iz aluminjskih profilov in termopan stekla. Odpiranje in zapiranje vrat je odvisno od sistema, lahko je avtomatsko, z uporabo kode ali na prstne odtise.

OKNA IN SENČILA
Oken ne menjamo pogosto, zato je pomembno, da so narejena kakovostno. Podjetje vgrajuje PVC okna in balkonska vrata, ki imajo enoročno okovje. Imajo različna barvna in termična stekla, pogosto se uporablja zasteklitev s trojnim steklom. V ponudbi so tudi okenske police iz različnih materialov.

MBA Andrej Oberžan s.p. je prisotno na trgu že 25 let. V tem času so montirali že 540.000 oken in vrat ter pridobili 9000 zadovoljnih strank. Odlikuje jih poštenost, stabilnost in pristop osebja. Ob predhodni najavi si lahko izdelke ogledate v njihovi proizvodnji. Balkoni in terase so pomemben del stanovanjskih objektov. Vhodna vrata za vsako hišo! Izdelujejo dvokrilna klasična garažna vrata. Sistem odpiranja in zapiranja vrat v vetrolovu je lahko izdelan iz različnih sistemov. Okna in balkonska vrata lahko dobite v poljubni barvi ali imitaciji lesa.