Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
32°C
18°C
JUTRI
32°C
19°C
IKSA VIZIJA d.o.o.
Deli
Seminarji in delavnice

IKSA VIZIJA d.o.o.

Število glasov: 0

Predstavitev

IKSA vizija d.o.o. je podjetje za osebni in poslovni razvoj. Lahko poskrbijo za coaching in izobraževalni del programa kot tudi za celotno organizacijo dogodka Imamo licenco GSZ za organizacijo in prodajo turističnih aranžmajev (1846, 1847).

 

Iksa vizija d.o.o. je na trgu od leta 2012. Izbirate lahko med programi za krepitev vezi v kolektivih, programi za razvoj timov, timski coaching in coaching podjetnikov in vodij.

 

IKSA inštitut je specializiran za področje coachinga, izobraževanja in svetovanja, ki ga vodi Eva Ferjan, univ. dipl. psih. Inštitut deluje 10 let, Eva Ferjan ima že 16 let izkušenj na področju izobraževanja.

 

Zakaj izbrati IKSA VIZIJA?

  • Delujejo izven okvirov klasičnih izobraževalnih in coaching pristopov.
  • Imajo formalno izobrazbo iz psihologije, nato pa nenehno nadgrajevanje znanj z različnih področij osebnega in poslovnega razvoja.
  • Nudijo celosten pogled tako na delovanje posameznika kot tudi na dinamike dela v podjetjih, ter s tega vidika tudi pristop k posameznikom / podjetje.
  • Sproščeno vzdušje in smeh na delavnicah a hkrati resen pristop.

 

Z izrazom team building poimenujemo številne  različne dogodke oz intervenicije (druženja, srečanja, treningi, delavnice, coaching),  ki so namenjena spodbudi in krepitvi timskega dela v organizacijah.

 

Kaj ponujajo?

Pri izbiri ustreznega programa za podporo vašega tima je pomembno, da veste, kaj želite doseči. Ponujajo vam različne delavnice in izobraževanja, kot so

  • team-building - izkustvene delavnice timskega dela
  • timski coaching
  • osebni transformativni coaching
  • delavnice in treningi za osebni in poslovni preboj

 

Na spletni strani si lahko ogledate različne aktivnosti, to so lahko različni timski izzivi, ki so prilagojeni glede na število udeležencev. Odvijajo se na različnih lokacijah. Pri pripravi izzivov s pomočjo raznih aktivnosti vselej poskrbijo, da so le-ti zastavljeni tako, da kar najbolje spodbujajo medsebojne interakcije.

 

Programi za KREPITEV VEZI so zastavljeni tako, da spodbujajo medsebojno sodelovanje, komunikacijo in interakcije, do katerih spontano ne bi prišlo. Udeleženci se tako med seboj bolje in na drug način spoznajo. V sproščenem vzdušju se tako marsikdaj "porušijo nevidni zidovi" med sodelavci, odnosi se izboljšajo, vzpostavijo se nove vezi.

 

COACHING - za vodje timov, posameznike v timu ali manjše ekipe vam pomagajo premostiti "nevidne", ponavadi notranje ovire ter se v večji meri izraziti in udejaniti potenciale, ki jih imate za delo, ki ga opravljate. Coaching lahko poteka samostojno ali v povezavi s programi za razvoj tima.

 

Kako bi bilo, če bi se katerega teh dogodkov udeležila vaša ekipa? Pokličite na telefonsko številko 040 917 000 in se posvetujte o različnih možnostih!

 

 

 

 

IKSA VIZIJA d.o.o. IKSA VIZIJA d.o.o. IKSA VIZIJA d.o.o. IKSA VIZIJA d.o.o. IKSA VIZIJA d.o.o. IKSA VIZIJA d.o.o. IKSA VIZIJA d.o.o. IKSA VIZIJA d.o.o. IKSA VIZIJA d.o.o. IKSA VIZIJA d.o.o.