Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
25°C
14°C
JUTRI
27°C
12°C
GSVOD GRADBENE IN DRUGE STORITVE D.O.O.
Deli
Storitev, Vodovodne in plinske instalacije, Gretje, ventilacija in klimatizacija, Gradbeni Izvajalci del, Gradbene storitve, Gradbene instalacije, Gradnja, Servis, Osebne storitve, Energija in okolje

GSVOD GRADBENE IN DRUGE STORITVE D.O.O.

Uradne ure

Danes 08.00‒17.00
Ponedeljek 08.00‒17.00
Torek 08.00‒17.00
Sreda 08.00‒17.00
Četrtek 08.00‒17.00
Petek 08.00‒17.00
Sobota 08.00‒17.00

Predstavitev

GSVOD d.o.o. smo gradbeno podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju zaključnih gradbeno obrtniških del.

Napeljujemo in vzdržujemo vodovodne inštalacije, centralno ogrevanje, električne inštalacije, izvajamo različne pozidave, polagamo stenske in talne obloge, nudimo slikopleskarske storitve, skratka vsa zaključna dela v hiši oziroma t.i. »mini-inženiring«.
 

Poseben poudarek dajemo dobavi in montaži kolektorjev in tehnike za pridobivanje solarne energije, ki je energija prihodnosti. Smo pogodbeni izvajalci za proizvajalce solarne tehnike SONNENKRAFTVIESSMAN in VAILLANT. V povezavi s tem nudimo svojim strankam tudi svetovanje glede ekonomičnosti izvedbe posameznih inštalacijskih in drugih gradbenih posegov in organiziramo najem ugodnih kreditov preko EKO-sklada (solarna tehnika, toplotna izolacija – fasade, okna, vrata).
 

Pri adaptacijah kopalnic nudimo dobavo sanitarne opreme, kar pomeni za naročnika nižjo ceno, saj se obračuna nižji DDV!
 

Dela izvajamo kot ekipa različnih mojstrov pod vodstvom g. Milana Bičanina in sicer predvsem na področju osrednje Slovenije. Za posamezna dela se dogovorimo tudi drugod po Sloveniji.

GSVOD GRADBENE IN DRUGE STORITVE D.O.O. GSVOD GRADBENE IN DRUGE STORITVE D.O.O. GSVOD GRADBENE IN DRUGE STORITVE D.O.O. GSVOD GRADBENE IN DRUGE STORITVE D.O.O. GSVOD GRADBENE IN DRUGE STORITVE D.O.O. GSVOD GRADBENE IN DRUGE STORITVE D.O.O. GSVOD GRADBENE IN DRUGE STORITVE D.O.O.