Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
22°C
15°C
ČE.
24°C
14°C
Lila Ki
Deli
Storitev, Zdravje in lepota, Alternativna medicina, Nega telesa, Zdravstvene storitve - druge , Osebne storitve, Ostale storitve

Lila Ki

Odprto

Danes 8.00‒19.00
Ponedeljek 8.00‒19.00
Torek 8.00‒19.00
Sreda 8.00‒19.00
Četrtek 8.00‒19.00
Petek 8.00‒19.00
Po mailu smo dosegljivi tudi v soboto

Predstavitev

CELOSTNA OBRAVNAVA

Celostna obravnava zajema energijsko diagnostiko, ugotavljanje, ozaveščanje in odpravljanje vzrokov za težave ter odpravo energijskih blokad. Terapevtski proces je prilagojen psihofizičnemu stanju klienta in stopnji njegove zavesti.

PREBERITE VEČ

REGRESIJA

Regresija je proces spominjanja naše preteklosti. Spominjamo se in podoživimo lahko dogodke iz preteklih življenj ali tiste iz trenutnega življenja, ki smo jih potisnili v podzavest. To je čas otroštva in čas v maternici.

PREBERITE VEČ

REIKI

Reiki je izredno preprost in učinkovit sistem naravnega zdravljenja. Vsebuje starodavno človeško izkušnjo o pretoku življenske energije. Pri nas učimo ter izvajamo Usuijev tradicionalni sistem Reikija s simboli.

PREBERITE VEČ

SKALARNI VALOVI IN OSEBNOSTNA RAST

Evolucijske frekvence skalarnih valov delujejo na povsem novi pasovni širini in se prenašajo k nam skozi spekter svetlobe in informacij. Dostopni so vsem ljudem. Kot pravi Tadej Pretnar so skalarni valovi ozadje čudežev.

PREBERITE VEČ