Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
19°C
12°C
JUTRI
16°C
13°C
Fizioterapija Corpus, Izidor Ivanovic s.p.
Deli
Fizioterapija

Fizioterapija Corpus, Izidor Ivanovic s.p.

Predstavitev

Ponujam vam najsodobnejše oblike fizioterapevtskih pristopov in prijemov pri vseh patologijah gibalnega sistema. Z neprecenljivimi izkušnjami (7 let v splošni bolnišnici, 3 leta s športniki pri NZS, 2 leti s starejšimi, 1 leto v zdravilišču) in znanjem, edinstvenim na tem področju, vam lahko omogočim takojšnjo odpravo ali lajšanje kroničnih in akutnih bolečin ter ponovno vzpostavitev funkcionalne gibljivosti.

Poskrbite za svoje telo in ne dovolite, da bolečina prevzame nadzor nad vašim življenjem. Težave z bolečino namreč ostanejo in načenjajo ostale vitalne dele vašega telesa. Mnogim pacientom sem že pomagal in lahko tudi vam.

Z vrhunskimi aparaturami in obsežnim znanjem manualne terapije rešujem vse težave gibalnega telesa. Ne oklevajte in me pokličite ter si samo s klicem dopustite možnost za kvalitetnejše življenje. Za življenje z izbiro.

Skozi leta dela in izobraževanj sem razvil edinstven pristop k obravnavi bolečine po operaciji ali poškodbi. Moja posebnost so močne manualne tehnike, ki delujejo na globoko ležeče strukture – v večini izvor bolečin. Zaradi te posebnosti k meni prihajajo v večini ljudje, ki si želijo hitre in trajne rezultate ter ljudje z zapletenimi primeri, ko operacija ni uspela odpraviti tistega, kar je bil njen namen, ali tisti, ki se hočejo izogniti operaciji. Z mojim pristopom in metodami jim to omogočim hitro in učinkovito.

Izidor Ivanović

 

Pristopi zdravljenja fizioterapije Corpus:

Manualna terapija

Uporabljam jo večino časa med terapijo, ko s posebnimi ročnimi prijemi, pritiski in potegi uredim strukture. Te postanejo zopet drsne in brez brazgotin, kar omogoči pospešeno in učinkovito prehrano tkiva s kisikom. Pri obravnavi sklepov in hrbtenice mi omogoča, da hitro vzpostavim pravilno lego sklepnih površin in vretenc.

Globinski udarni valovi/Shockwave

Imate akutne ali kronične bolečine, so prizadete globoke strukture? Ste utrpeli poškodbo mišic ali ahilove tetive? So vam ugotovili kalcinacijo v sklepih, na tetivi? Imate petni trn? Udarni valovi so v teh primerih prava izbira za vas, saj omogočajo prenos močnih energetskih doz v globino tkiva brez stranskih učinkov. To do sedaj ni bilo mogoče tako hitro in učinkovito.

Elektro-mišična stimulacija

S pomočjo električnih pulzov nizke jakosti stimuliram različne mišične skupine. Z dodatno gibalno terapijo tako vzpostavim hitro rast mišičnega volumna ali odpravo poškodb mišice na povsem nov revolucionaren način v rehabilitaciji. Zelo primerna terapije za tiste, ki se želijo hitro vrniti na športne terene.

Fizioterapija Corpus, Izidor Ivanovic s.p. Fizioterapija Corpus, Izidor Ivanovic s.p. Fizioterapija Corpus, Izidor Ivanovic s.p. Fizioterapija Corpus, Izidor Ivanovic s.p. Fizioterapija Corpus, Izidor Ivanovic s.p. Fizioterapija Corpus, Izidor Ivanovic s.p.