Logo MojaObčina.si
DANES
4°C
0°C
JUTRI
9°C
5°C
DU-ET podjetje za poslovno svetovanje, čiščenje in vzdrževanje prostorov d.o.o. Ljubljana
Čistilne storitve

DU-ET podjetje za poslovno svetovanje, čiščenje in vzdrževanje prostorov d.o.o. Ljubljana

Predstavitev

Podjetje DU-ET d. o. o. je storitvena organizacija za čiščenje, ustanovljena leta 1993. Storitve čiščenja pa opravljamo že od leta 1987, le da je bilo takrat organizirano kot obrtna dejavnost. Ves ta čas smo neprekinjeno na tržišču, v tem času pa smo pridobili veliko izkušenj in dobrih referenc. Strankam nudimo čiščenje poslovnih prostorov, globinsko čiščenje teksilnih talnih oblog in generalno čiščenje s premazi.

V našem čistilnem servisu vam nudimo čiščenje poslovnih prostorov kvalitetno in po konkurenčnih cenah. Storitve izvajamo po dogovoru s stranko in se prilagajamo vašim željam, za dopoldansko , popoldansko ali nočno čiščenje vaših prostorov.Nudimo vam tudi generalno čiščenje poslovnega prostora po adaptaciji, selitvi ali navadno generalno čiščenje. V našem servisu vam nudimo profesionalno čiščenje steklenih površin in profesionalno globinsko čiščenje sedežnih garnitur ali talnih oblog.

DU-ET podjetje za poslovno svetovanje, čiščenje in vzdrževanje prostorov d.o.o. Ljubljana DU-ET podjetje za poslovno svetovanje, čiščenje in vzdrževanje prostorov d.o.o. Ljubljana