Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
11°C
4°C
JUTRI
11°C
0°C
AVTOHIŠA SNOJ d.o.o.
Deli
Avtomobilizem, Avto servis, Avtokleparstvo in avtoličarstvo, Trgovina z avtomobili

AVTOHIŠA SNOJ d.o.o.

Uradne ure

Danes 07.00‒17.00
Ponedeljek 07.00‒17.00
Torek 07.00‒17.00
Sreda 07.00‒17.00
Četrtek 07.00‒17.00
Petek 07.00‒17.00

Predstavitev

Avto Snoj - uspešno družinsko podjetje, kjer je skrb za celovito ponudbo strankam eden trdnejših temeljev uspešnega poslovanja. Podjetje z več kot tridesetletno tradicijo prisluhne kupcu, obravnavajo ga osebno in se zato v njegovo veliko zadovoljstvo posvetijo njegovim potrebam, željam in pričakovanjem.

 

Zadovoljne stranke so največje bogastvo. 

"Vse na enem mestu" je moto, ki si ga je Marko Snoj zadal, ko je leta 1978 odprl svojo kleparsko obrt in začel s popravili vozil. Podjetje je kleparske dejavnosti opravljalo v mali delavnici na 120 m2, ki pa je zelo hitro postala premajhna. Po osamosvojitvi Slovenije, leta 1991, je povečanje dela privedlo do izgradnje nove sodobne kleparske delavnice ter nakupa tehnično najbolj dovršenega orodja na tržišču. Stara delavnica se je temeljito prenovila in se preobrazila v prodajalno avtomobilskih delov. Prelomno je bilo leto 1999, ko se je samostojni podjetnik Marko Snoj preoblikoval v podjetje Avto Snoj, družba z omejeno odgovornostjo, in postalo pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Renault. Že od leta 2000 je podjetje Avto Snoj uradni prodajalec in serviser vozil znamke Renault. V podjetju vam danes dnevno lahko prisluhne 20 zaposlenih. Nahajajo se v Črnučah, natančneje na Cesti Ceneta Štuparja 4, kjer se delavnice razprostirajo na skoraj 2500m2. Objekta obsegata sodobno avtomehanično, avtoličarsko in karoserijsko delavnico, kar omogoča, da poleg kleparskih in ličarskih ter mehaničnih storitev, najbolj zahtevnim strankam ponudijo še vulkanizerske storitve, velik izbor dodatne opreme in pnevmatik ter prevoz poškodovanih vozil. Podjetje je naklonjeno novim tehnologijam ter nenehnim izobraževanjem svojih zaposlenih po standardih Renault, kar omogoča celovito rešitev za vzdrževanje in popravilo vsakega vozila

 

ZAKAJ AVTO SNOJ?

 • Zagotovljena mobilnost
  Ponujamo velik park nadomestnih vozil za čas, ko je vaše vozilo na servisu. Tako lahko brez težav opravite svoje službene in dnevne obveznosti.

 

 • Zaupanje in strokovnost, podprta z 12-mesečno garancijo
  Vaše vozilo pregleda in popravi ekipa visoko tehnično uposobljenih in izobraženih avtomehanikov in avtoelektrikarjev. Na storitev in nadomestne dele nudijo 12-mesečno garancijo.

 

 • Kakovostna storitev za pošteno ceno
  Z vami se vnaprej dogovorijo o potrebnih popravilih ter vas seznanimo z okvirno ceno, da vozilo odpeljete brez neprijetnih stroškovnih presenečenj. Vašim željam in pričakovanjem poiščejo pravo strokovno in cenovno rešitev.

 

 • Poskrbimo tudi za starejša vozila
  Naj vaš Renault ostane Renault do konca! Za vozila, starejša od 5 let, nudijo tudi Renaultove cenovno ugodnejše nadomestne dele Motrio, ob tem pa vam storitev opravijo isti strokovnjaki. Vrhunsko kakovost za ugodno ceno ter z garancijo!
AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. AVTOHIŠA SNOJ d.o.o.

Servis vozil

KLEPARSKA DELAVNICA

Karoserijska delavnica - Karoserijska popravila: Nudimo kvalitetna karoserijska popravila karamboliranih in poškodovanih vozil ter možnost nabave vseh originalnih karoserijskih delov. Izvajamo popravila in cenitve škod tudi na ostalih znamkah vozil. 

LIČARSKA DELAVNICA

Ličarska delavnica je osrednja dejavnost našega podjetja. Delavnico smo zgradili leta 1998 z najsodobnejšo opremo, ki jo še danas dopolnjujemo, saj je napredek na področju barv in lakov velik. Opravljamo ličarska dela za vse večje zavarovalnice, naše redne stranke pa so tudi nekateri večji avtomobilski servisi, ki sami ne posedujejo ličarskega oddelka v svojem podjetju. Poleg tega o naši kvaliteti priča tudi dejstvo, da se stranke redno vračajo na popravila.

AVTOMEHANIČNA DELAVNICA

Naši Koteh-i mehaniki; najbolj usposobljeni mehaniki po standardu Renault, ki se redno izobražujejo v tehničnem centru Renault Novo mesto, kjer se njihova usposobljenost redno preverja s pomočjo pisnih in praktičnih testov, bodo za vaše vozilo poskrbeli z maksimalno natančnostjo. 

VULKANIZERSKA DELAVNICA

Poleg opravljanja vseh standardnih vulkanizerskih storitev vam nudimo tudi nastavitev optike. Strokovno izšolan in izkušen kader vam bo s pomočjo najnaprednejše opreme ponudil najboljšo storitev.