Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
1°C
-3°C
TOR.
2°C
-2°C
ALON PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.
Deli
Storitev

ALON PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes Zaprto
Ponedeljek 08.00‒17.00
Torek 08.00‒17.00
Sreda 08.00‒17.00
Četrtek 08.00‒17.00
Petek 08.00‒17.00

Predstavitev

ALON PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O. delujemo na področju trgovine in storitev.

Pomen državnih simbolov je zelo prisoten v zavesti vsakega od nas. Še posebej zastava. Izobešamo jih ob slavnostnih priložnostih, za popestritev različnih srečanj ali kar v reklamne namene. Zastava plapola visoko in se tudi daleč vidi.

Ko ste v zadregi, ko ne veste kakšne zastave potrebujete, kako jih postaviti, ko v zadnjem trenutku potrebujete zastave, pokličite podjetje ALON. Z veseljem vam bomo svetovali za pravilno izbiro zastav, dali vam bomo navodila za pravilno izobešanje zastav. Ne nazadnje zastave vam bomo tudi dobavili.

Ko ste organizator mednarodne prireditve, športnega ali poslovnega srečanja potrebujete zastave držav udeležencev. Pokličite! Mi imamo zastave na zalogi!

Ena izmed naših glavnih dejavnosti je izdelava in prodaja zastav. Na voljo so vse vrste državnih in reklamnih zastav Naredimo jih v enem tednu. Za izdelavo potrebujemo samo računalniško sliko zastave v vektorski obliki (corel draw oz. končnice .pdf, .gif,...).

Prav tako ponujamo izposojo zastav. Izposojamo zastave vseh držav sveta za različne priložnosti. Za velike prireditve na odprtem ali v velikih športnih dvoranah nudimo zastave velikosti 1,5 x 3 m. Za poslopja, manjše dvorane, sejne sobe, pisarne nudimo zastave velikosti 0,75 x 1,5 m. Ob izposoji vam damo še pisno navodilo za obešanje. Da ne boste v zadregi, so vse naše zastave označene z nazivom države v levem kotu.


Poleg tega nudimo tudi elektro storitve. Vse na enem mestu: vtičnice, varovalke, telefoni, domofoni... Napeljava električne instalacije jakega in šibkega toka na širšem območju ljubljanske regije. Strankam nudimo kvalitetne in celovite rešitve elektroinštalacij, vključno z izvedbo »na ključ«.

##GALLERY IMG ALT## ##GALLERY IMG ALT## ##GALLERY IMG ALT## ##GALLERY IMG ALT##