Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
11°C
5°C
JUTRI
6°C
7°C
ABC NEPREMIČNINE, d.o.o.
Deli
Stanovanjska oprema

ABC NEPREMIČNINE, d.o.o.

Uradne ure

Danes 08.00‒20.00
Ponedeljek 08.00‒20.00
Torek 08.00‒20.00
Sreda 08.00‒20.00
Četrtek 08.00‒20.00
Petek 08.00‒20.00
Sobote, nedelje in prazniki po dogovoru.

Predstavitev

Podjetje ABC NEPREMIČNINE, d.o.o. je leta 1996 ustanovil Andrej Kuplenk. So vodilna nepremičninska agencija v Ljubljani in Sloveniji z zlato AAA boniteto odličnosti, certifikatom ISO 9001 in 23 letnimi izkušnjami.

 

Nudijo storitve na področju posredovanja v prometu z nepremičninami in druge storitve, ki so povezane z nepremičninami, kot so cenitev nepremičnine in pravno svetovanje.


Specializirani so za posredovanje vseh vrst nepremičnin v Sloveniji in  Hrvaški Istri, kjer vsem strankam nudijo profesionalne storitve pri prodaji, nakupu, oddaji ali najemu vseh vrst nepremičnin, kot so stanovanje, hiša, poslovni prostor ali zemljišče oz. parcela za stanovanjsko ali poslovno gradnjo.


V ponudbi imajo praviloma več kot 800 nepremičnin, med katerimi se tudi turistični objekti, hoteli, zdravilišča in podobno. Velika baza iskalcev nepremičnin omogoča, da lahko hitro obvestijo kupca ali najemnika.


Poskrbijo za kvalitetno izvedbo vseh potrebnih storitev "na ključ", s poudarkom na pravni varnosti. So pooblaščeni prodajalec nepremičnin, ki so v lasti bank,  podjetij in drugih oseb,  ter člani IBN, GZS, FIABCI in drugih mednarodnih združenj, kar v povezavi s preko 500.000 agenti po celem svetu omogoča dodatno prednost  prodaje ali nakuoa nepremičnin domačim ali tujim kupcem oziroma vlagateljem.

 

Reference v zadnjih 23-tih letih dokazujejo, da so visoko strokovno in zaupanja vredna agencija, ki je sposobna izpeljati tudi najkompleksnejše nepremičninske posle. Imajo znanje, izkušnje, predvsem pa vrhunske strokovnjake.Za več informacij si oglejte njihovo spletno stran ali Facebook, lahko pa jih kontaktirate na 040 888 888.

ABC NEPREMIČNINE, d.o.o. ABC NEPREMIČNINE, d.o.o. ABC NEPREMIČNINE, d.o.o. ABC NEPREMIČNINE, d.o.o. ABC NEPREMIČNINE, d.o.o.

Zadnje vsebine