Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
0°C
-2°C
TOR.
2°C
-2°C

Zmagaj s časom! Time management za vse, ki ne želite, da čas povozi vas.

10540
Deli

Včasih se zdi, kot da se ljudje ukvarjamo z vsem drugim razen z delom ne. Kot vodje, levji delež delovnega časa porabimo za komunikacijo z ljudmi, za katere se kdaj zdi, da govorijo kitajsko!?! Ko potrebujete dobro, dobite hitro (in površno). Ko bi potrebovali samo nekaj vrstic v najkrajšem možnem času, pa čakate, čakate, čakate… Enostavne stvari se zakomplicirajo, komplicirane… da o teh sploh ne govorimo.

Uporabna psihologije dokazuje, da obstajajo 4 načini komunikacije, ki vplivajo na motivacijo, vedenje in učinkovitost vsakega izmed nas. Ko prepoznate svoj motivaciji tip in pasti neučinkovitosti, ki mu pripadajo, lahko v svoj vsakdan vnesete tehnike upravljanja s časom, ki zares delujejo pri vas - pomagajo pa vam tudi bolje upravljati z drugimi ljudmi in tako delegirati z višjim učinkom. Ljudje, ki so šli skozi SDI program učenja učinkovitosti so v zelo kratkem času dosegli res izjemne rezultate, se znebili stresa in še več – uspeva jim v delovnem času obvladat zelo zahtevne vodstvene funkcije v organizacijah in v prostem času postoriti vse, kar si zastavijo.

Pridružite se nam na praktični delavnici, kjer boste izdelali 
individualni SDI profil z interpretativnim vodičem, ki vam bo razkril vaš motivacijski tip in z njim povezano vedenje. Predstavljene bodo tipične značilnosti vsakega motivacijskega tipa, spoznali se boste s ključnimi besedami za komunikacijo, ki veljajo za posamezni komunikaciji tip. Naučili se bomo 6 - 8 tehnik, ki vam pomagajo obvladovati vaš čas, povečati motivacijo in dvigniti osebno učinkovitost.

Pridružite se nam lahko v Ljubljani, 2.2.2017 (med 16.00 in 20.30) in 16.2.2017 (med 9.00 in 13.30). V Mariboru pa smo z vami 14.2.2017 (med 9.00 in 13.30).

Več informacij >>>

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.