Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
14°C
3°C
JUTRI
11°C
0°C

Živeti sebe - usvajanje univerzalne resnice [osnovni sklop Zoom predavanj]

Organizator: Učbeniki za tretje tisočletje
Vstopnina: Vstop prost
Spletni dogodek

Vabljeni k udeležbi v ciklusu srečanj preko platforme Zoom, kjer bomo usvajali nauke univerzalne resnice, ki so zapisani v Učbenikih za tretje tisočletje.


Univerzalno resnico živimo v neskončnem zavedanju. Zavedanje je ponovna pot do sebe, je osvobajanje duše in telesa, ki lahko delujeta usklajeno samo brez blokad, ki jih povzroča um. Zato je dvig zavedanja najintenzivnejše delo na sebi in najdragocenejši projekt, ki ga lahko naredimo za vse življenje. Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, ampak predvsem modre življenjske odločitve.


Z zavedanjem pridobimo zmožnost samoobvladovanja ne glede na situacijo.

Pot k najmočnejšemu zavedanju pelje skozi usvajanje univerzalne resnice, ki je ena in osvobajajoča ter obenem enostavna.


Predvidenih je 10 srečanj ob sredah, in sicer v dolžini ure in pol. Brezpogojno jih bodo vodili glasniki zavedanja (naravni rojeni zdravilci): Alenka Jovanovski, Zvezdana Koželj, Antonija Omerzu, Mihael Purnat in Bogdan Rahten.


Nekaj predvidenih tematik: strah – ubijalec za dušo in telo, hvaležnost – aktivator tolmuna ljubezni v človeku, misel je energija, manipulacija sistema, sprejemanje odgovornosti, spremeniti sebe – ne drugih, živeti v zavedanju brez navezanosti na kogarkoli, …


Vse skupaj bo podprto z informacijami, kako praktično odvreči nevidno breme, ki povzroča blokade in nas drži v nizkem zavedanju in lahko tudi slabšem zdravstvenem stanju.


*Z Učbeniki za tretje tisočletje osvajamo pot do sebe in svojega poslanstva. Ko premagamo sebe, smo največji zmagovalci v svojem življenju. Ko živimo sebe in zavestno dvigujemo zavedanje, krepimo tudi psihofizično zdravje.


Za zanesljiv dvig zavedanja je idealno uporabiti najmočnejše orodje, s katerim si olajšamo spreminjanje samih sebe. To so Učbeniki za tretje tisočletje – duševno in telesno pomirilo. Trenutno obstajajo štiri knjige, ki so bile izdane po naslednjem vrstnem redu: Modrosti celega sveta, Kako zavestno živeti sedanji trenutek, Človek - energija in Človeštvo na poti k zavedanju. V pripravi so nove štiri: Pogovori z vodniki, Življenje je pot, Osvobajanje človeštva, Razsvetljenje človeštva.

 

Mnogi naučeni ljudje jih spričo njihove navidezne enostavnosti sprva podcenijo in kasneje ugotovijo, da so bili v zmoti. Napisani so bili z višjim namenom in so razumljivi za najširši krog ljudi. Način branja v smislu klasične knjige tu ne pride najbolj v poštev, temveč je bolje usvajati posamezna poglavja in se vseskozi preizpraševati. Knjige vzemite kot delovno gradivo, kjer lahko vam pomembne dele podčrtujete, obkrožujete ipd. Ko raste vaše zavedanje, odpade marsikatero vprašanje in tudi ponovno branje posameznega poglavja vam vsakič odstira nove pomene. Še bolj pomembna je pretvorba prebranega v dejanja … V veliko pomoč so pri tem glasniki zavedanja, za premagati samega sebe pa je potrebna iskrena namera.

 

Knjige imajo pozitiven naboj, zato imejte kakšno vedno s sabo. Denite si jo na prsi, ko ste v stresu, ali ko meditirate. Podstavite si kakšno pod vzglavje oz. mesto, kjer spite in dopustite, da se dogaja.

 

Več informacij: publishwall.si/ucbeniki_za_tretje_tisocletje


WWW: publishwall.si/ucbeniki_za_tretje_tisocletje
FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek
IG: instagram.com/ucbeniki_za_tretje_tisocletje
Kolumne: sentjur.net/tag/bogdan-rahten


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi