Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
2°C
-2°C
PON.
2°C
-3°C

"ZDRAVO, DELAM VARNO?" - 3. konferenca o varnosti in zdravju na delovnem mestu

11003

Z veseljem sporočamo, da pripravljamo konferenco o varstvu pri delu, kjer bomo spregovorili tudi o pravnih okvirih in spremembah, ki so pomembne za vsakega delodajalca. Naši strokovnjaki, ki pozorno spremljajo razvoj dogodkov na področju varnosti in zdravja pri delu, bodo pojasnjevali dileme in podali koristne informacije in seveda nasvete, da bo vaše poslovanje še lažje.

Zdravi in zadovoljni delavci, ki delajo v varnem in spodbudnem psihosocialnem delovnem okolju, so produktivnejši in ustvarjalnejši, redkeje zbolijo in so bolj prisotni na delovnem mestu. Za uspešno uvajanje načrtovanih zdravju koristnih sprememb v delovno okolje, pa morajo delodajalci in zaposleni osvojiti določena znanja in veščine.

Rezervirajte si čas za 3. konferenco o varnosti in zdravju na delovnem mestu "ZDRAVO, DELAM VARNO?" in se nam pridružite v četrtek, 15. junija 2017 v hotelu Radisson Blu Plaza v Ljubljani (BTC).

Program:

  • Pomen zdravega in varnega dela za uspešno delo v starosti  - postajamo dolgoživa družba, delati bo treba do pozne starosti (Nataša Trček,glavna inšpektorica za delo)
  • Starejši in delazmožnost (prof. dr. Metoda Dodič Fikfak, dr. med., spec. MDPŠ, predstojnica Kliničnega inštituta za medicino dela, prometa in športa Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana)
  • Da s križem ne bo križ (Blanka Koščak Tivadar, Mediko d.o.o.)
  • Vnašanje narave v pisarno je en od najboljših načinov, da zmanjšamo stres, izboljšamo razpoloženje in delovno storilnost ter dvignemo raven energije ter odpornost na bolezni (Matjaž Mastnak, Artboretum)
  • Delodajalci množično dobivajo regresne zahtevke s strani ZZZS, ker domnevno niso naredili vse kar bi morali za varnost zaposlenih (Miha Šercer)
  • Zmanjšanje absentizma skozi obvladovanje stresa na delovnem mestu (dr. Franc Gider)

Več informacij >>>

 Vabljeni!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij