Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
1°C
-3°C
JUTRI
3°C
-1°C

Zberi moč in zaživi svoj potencial

11162
Organizator: Eventio, organizacija dogodkov
Vstopnina: 20
Deli

Kot marsikdo med vami, se je tudi predavatelj Nenad Vladić dlje vrtel okoli smisla svojega obstoja. Udeleževal se je tematskih delavnic, odpiral neštete dialoge, odgovor pa iskal tudi v tišini samostana. Nenazadnje se je po Resnico odpravil k ljudem, ki so s svojim delom in talentom posegli po najvišjih vrhovih osebnega in družbenega uspeha.


In tako se je moralo zgoditi, da je v iskanju zdravila zase, našel univerzalno zdravilo. Skozi doživeto je prišel do globokega spoznanja, da prav vsak v sebi skriva ključ za trajno srečo in zadovoljstvo. Nenad je prepričan, da imamo vsi v sebi določen talent. Vi, jaz, vsi.

Svoje talente, motive, želje, delovne navade, osebnostne lastnosti, razmišljanja in celo utrinke iz otroštva so z njim delili Ivo Boscarol, Dejan Zavec, Bernarda Marovt, Uros Perich Perry, Lara Bohinc, Alen Kobilica, Katarina Venturini, Peter Florjančič, Robert Lešnik in Alenka Kraigher. Navdahnjen z zgodbami teh desetih uspešnih Slovencev, je avtor napisal knjigo Od talenta do uspeha (ki je izšla septembra, in je med bralci postala že uspešnica!

Najbolj pomembna spoznanja bo Nenad v Ljubljani delil z vami v četrtek, 23. 11. 2017. Skozi zgodbe danes uspešnih Slovencev boste prepoznali svoje najboljše potenciale. Dobili boste priložnost, da namesto po merilih okolice in družbe, zaživite po merilih vašega lastnega Jaza. Spoznali boste, da imate neverjetne sposobnosti. Končno si boste življenje oblikovali po lastni meri!

KOMU JE DOGODEK NAMENJEN?
Dogodek je namenjen prav vsakemu izmed vas, ne glede na okoliščine ali starost. Ne pozabite, vsi vključeni so bili na neki točki povsem običajni ljudje. Lara Bohinc je začela iz nič, danes pa njen nakit nosijo slavne osebe kot so Madonna, Cameron Diaz, Victoria Beckham. Alen Kobilica je oslepel, a ga to ni ustavilo; v slepoti je našel izziv in je danes izjemno poslovno uspešen. Dejan Zavec je skozi svoj talent izstopil iz kroga domačega nasilja in se uveljavil kot eden največjih slovenskih športnikov. Uroš Perić je nemogoče spremenil v mogoče. In zakaj ne bi uspelo tudi vam?

VSTOPNINA in PRIJAVA
Vstopnina na dogodek je 20 eur. Na dogodek se prijavite preko spletne prijavnice<<

Se vidimo v Ljubljani! :)

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.