Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
1°C
-1°C
SRE.
-2°C
-3°C

Y.business seminar Hekanje časa

10594
Deli

Čas je edina dobrina, ki je ne moremo shraniti z namenom, da bi jo kasneje uporabili, zato je še toliko pomembneje, da se naučite organizacije vašega dragocenega časa.

Na seminarju Hekanje časa se boste naučili, kako najbolj produktivno izrabiti delovni čas. Pomembni sta tako osebna kot tudi poslovna produktivnost, saj lahko vaša osebna rutina ogrozi prizadevanja za uspešnost na delovnem mestu. Dela se moramo lotiti premišljeno in strateško, zastaviti si moramo cilje in točno opredeliti naloge, ki morajo biti opravljene. Fokus mora biti točno tam, kjer ga potrebujemo, saj se lahko hitro zgodi, da zunanji dejavniki zmotijo našo koncentracijo, posledično pa zapravljamo dragoceni čas.

Tekom seminarja boste določili cilje in vrednote. Znali boste osredotočiti vaš čas na pomembne naloge in se izogniti motilcem, ki onemogočajo dosego vaših ciljev.

Kdo predava?

:: Uroš Ferlin je eden vidnejših strokovnjakov za pametno porabo časa v Sloveniji, ki je razvil časovno formulo F.A.C.T. in jo uspešno uvaja v podjetja in izobraževalne ustanove. Poleg obvladovanja časa je specializiran za komunikacijo in direktni marketing ter ima opravljen mednarodni certifikat za usposabljanje SDI v komunikaciji.

Kaj se bomo naučili?

  • Metode za definiranje vaših ciljev
  • Triki, dobre prakse in orodja za organizacijo časa
  • Prepoznavanje motilcev časa
  • Določitev prioritet
  • Učinkovito načrtovanje prihodnosti

Kje se prijaviš?

:: Prijavi se na spletni strani Ybusiness. Za člane Zavoda Ypsilon udeležba BREZPLAČNA. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.