Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
2°C
-3°C
ČE.
2°C
-1°C

Y.business delavnica »Excel za začetnike«

11010
Deli

Vsakdan poslovneža zahteva najmanj osnovno znanje orodja Microsoft Excel. Ali s svojim znanjem konkurirate na trgu dela?

Analiza podatkov in njihova interpretacija sta ključnega pomena pri branju in implementaciji povzetkov. Zato je Excel za poslovanje vsaj tako pomemben kot so pomembni urejevalniki besedil in orodja za pošiljanje e-sporočil. Če ste do sedaj odlašali z učenjem Excela in se izogibali delovnih nalog s podatki, pridite na Y.business delavnico »Excel za začetnike« in se spoznajte s tem koristnim programom.

NA Y.BUSINESS DELAVNICI  »EXCEL ZA ZAČETNIKE« BOSTE:

 • pridobili osnovno znanje orodja Microsoft Excel,
 • s podatkov znali oblikovati razpredelnice in uporabljati osnovne funkcionalnosti programa,
 • razumeli principe dela z Excelom
 • ter pridobili osnovno znanje za nadaljnje učenje programskega orodja za analizo podatkov.

PROGRAM Y.BUSINESS DELAVNICE »EXCEL ZA ZAČETNIKE«:

 • uvod v delavnico,
 • osnove dela z Excelom,
 • osnovni gradniki (celice, stolpci in vrstice, skrivanje stolpcev in vrstic, oblikovanje datumov in časa, ustvarjanje in spreminjanje sloga tabele, razvrščanje in filtriranje tabel),
 • osnovne formule (odštevanje, deljenje, množenje, ročno vpisovanje funkcij),
 • osnovne funkcije (AutoSum in AutoCalculate, izreži, kopiraj in prilepi podatke, preimenovanje in barvno označevanje zavihkov; prenos, kopiranje in vstavljanje razpredelnic, možnosti tiskanja, oblikovanje teksta in celic, oblivanje in združevanje, oblikovanje števil, zamrzni in razdeli podokna),
 • Q&A,
 • zaključek z evalvacijo.

KDAJ IN KJE POTEKA Y.BUSINESS DELAVNICA »EXCEL ZA ZAČETNIKE«?

Y.business delavnica »Excel za začetnike« bo potekala v torek, dne 10. oktobra 2017 med 18. in 20. uro v učilnici ABC Hub-a (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubljana).

KOMU JE Y.BUSINESS DELAVNICA »EXCEL ZA ZAČETNIKE« NAMENJENA?

Delavnica je namenjena začetnikom in vsem, ki se prvič srečujejo s programom Microsoft Excel. Na delavnici boste pridobili znanja, ki jih potrebujete za delo s preglednicami, vstavljali boste podatke in se spoznali z uporabo osnovnih formul.

K udeležbi vabimo vse posameznike, ki se zanimate za področje digitalnega sveta in bi radi pridobili nova znanja in kompetence.

Sodelovanje na aktivnostih programa Y.business ni starostno pogojeno.

Pomembno! S seboj obvezno prinesite prenosni računalnik, na katerem imate nameščen program Microsoft Excel. Če programa še nimate, si prenesite brezplačno poskusno različico programa, ki jo lahko uporabljate en mesec: https://products.office.com/en-us/try.

KOTIZACIJA

 • Redna kotizacija Y.business delavnice: 39,9 EUR
 • Kotizacija za člane Zavoda Ypsilon: 19,95 EUR
 • Kotizacija za študente, iskalce zaposlitve in startupe*: 19,95 EUR

Udeležite se obeh delavnic v mesecu oktobru in prihranite 15 %. Dvojček Y.business delavnic »Excel za začetnike« in »Excel za naprednike« rezervirajte na povezavi: http://bit.ly/DvojčekExcelUgodno.

*Ob prijavi je potrebno predložiti ustrezno dokazilo (scan na info@ypsilon.si). Študentje naj posredujejo potrdilo o študentskem statusu, brezposelne osebe pa potrdilo o vpisu v evidenco brezposelnih oseb na ZRSZ. Prijavitelji, ki želijo uveljavljati startup kotizacijo, naj posredujejo potrdilo / izpis, da so ustanovili / delujejo / so zaposleni v novoustanovljeni(o) pravni(o) osebi(o), ki na trgu posluje manj kot 1 leto. Vse navedene cene vključujejo DDV.

Mesta na delavnici so omejena. Prijave sprejemamo do nedelje, 8.10. 2017 oz. do zasedenosti prostih mest.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.