Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
15°C
13°C
JUTRI
19°C
11°C

Vse o FIDIC pogodbah in primerjava s POGODBAMI V PROCESU GRADITVE po slovenski zakonodaji ter uporab

Organizator: AGENCIJA POTI, D.O.O.
Vstopnina: 208,00 € + DDV

Priprava, vodenje in izvajanje gradbenih in investicijskih projektov


V skladu z dogovorom z Inženirsko zbornico Slovenije (IZS) bodo pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na strokovnem seminarju pridobili 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. 

 

Sistematični in shematični pregled vsebine FIDIC pogodb in predstavitev inštitutov za vse tipe FIDIC pogodb. Na strokovnem seminarju bodo predstavljene vse posebnosti, ki jih pozna FIDIC glede na slovensko zakonodajo. Tematika bo ponazorjena tudi s primeri iz prakse pri vodenju in izvajanju gradbenih projektov po FIDIC pogodbah.

Določila FIDIC je seveda potrebno izvajati v okviru kogentnih določil veljavne nacionalne zakonodaje, zato je potrebno poznati primerjavo med ureditvijo posameznih inštitutov (npr. sprememba cene) po FIDIC in po veljavni zakonodaji Republike Slovenije.

 

Na strokovnem seminarju bo predstavljena tudi uporaba Posebnih gradbenih uzanc pri sklepanju gradbenih poslov in pogodb.

Več o strokovnem seminarju si lahko preberete tukaj: Vse o FIDIC pogodbah in primerjava s POGODBAMI V PROCESU GRADITVE po slovenski zakonodaji ter uporab.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi