Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
25°C
12°C
PON.
18°C
13°C

Vabilo na ekskluzivni vinsko-kulinarični dogodek, Molipachi in Klub gurmanov Skaručna

11259
Organizator: KLUB GURMANOV SKARUČNA, DRUŠTVO ZA OHRANJANJE KULINARIČNE DEDIŠČINE SLOVENIJE
Vstopnina: 55 €
Ekskluzivni vinsko-kulinarični dogodek / Velika noč, Molipachi, Klub gurmanov Skaručna
DeliZa naše gurmanke in gurmane pripravljamo ekskluzivni vinsko – kulinarični dogodek z znanim bizeljskim vinarjem in lastnikom vinske kleti Molipachi.


Strasten vinogradnik in veliki ljubitelj vina Bojan Berkovič (na sliki) bo na nepozaben način poskrbel, da boste do žlahtne kapljice občutili globoko spoštovanje. Modrost, znanje in ljubezen do tistega, kar srčno rad počne, bo skozi degustacijo popolnoma spremenilo vaš pogled na kakovostna vina brez primere.

Približuje se tudi Velika noč, eden najpomembnejših slovenskih praznikov, ko se porodi veselje in novo upanje. Pojavi se prijetno vzdušje in pričakovanje, ki smo ga vajeni še iz časov naših babic. In ko se gre za naše babice, je okusno pripravljena Velikonočna jed prva na seznamu domača pečena šunka v testu, pirhi, jedi iz hrena, jajčne jedi, domača potica in topel domač kruh iz krušne peči. To je tisti kulinarični del dogodka, ki ga bo nostalgično, skupaj z Okusi Posavja, pričaral slovenski kuharski mojster Marko Žagar.


Vonj se prelije čez rob kozarca, draži rumeno pego v nosu, brbončice čakajo na okus. Se bo to zgodilo 30. marca 2018 v Klubu gurmanov Skaručna?

Potrudili se bomo, da se bo. Zato vabljeni v predpraznični velikonočni čas osebnega doživetja, prežetega s toplino, čustvi in odličnim vzdušjem.


Se vidimo 30. marca 2018, ob 19. uri. Zanimivo bo! VABLJENI!Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Zavarovalna agencija za
Avtohiša Snoj
Iksa Vizija
Dežela okusov