Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
7°C
3°C
JUTRI
3°C
2°C

Uglasitev v reiki 2.del

10726
Organizator: ASIA TUMA
Vstopnina: 240€
Deli

Vabimo vas, da se udeležite tečaja reikija druge stopnje po Usuijevem sistemu naravnega zdravljenja in duhovnega razvoja. Tečaj bo potekal v soboto 29.4.2017 in nedeljo 30.4.2017 od 10 do 18 ure v Ljubljani. Več o reikiju si lahko preberete na www.asiatuma.net. Tečaj bo vodila Barbara Novak.

INFO: asia.tuma@gmail.com, 040 210 512

 

Reiki je vseprevzemajoča  univerzalna življenjska energija, ki se pretaka skozi nas in skozi vsa živa bitja ter je vseprisotna.

Z reikijem se samozdravimo in duhovno razvijamo, obenem pa smo lahko v pomoč drugim. Preko iniciacij vzpostavimo stik z univerzalno kozmično zavestjo, s pomočjo katere širimo tudi našo zavest in bolj, ko smo uglašeni z univerzumom, bolj smo mi mi in smo zdravi, srečni, kreativni, zadovoljni ter predvsem polni ljubezni. Reiki pomaga raztapljati naše mentalne in čustvene zastoje, pomaga nam sprejeti bolezen, če je do nje prišlo, daje nam moč in pogum, da spremenimo svoje navade, življenje ter vzorce obnašanja  tako, da bomo čim bližje svojemu srcu, čim bližje samemu sebi. Odpira nam oči do resnice o nas samih in o svetu v katerem živimo.

Naša naloga v življenju je, da ugotovimo, kdo smo in katera so naša najmočnejša področja. Le-te potem brezpogojno in nesebično  razdajamo ter delimo med ljudi in vsa druga bitja okrog nas, reiki pa nam pri tem pomaga.

Uporablja se kot zdravilska tehnika ter kot pot osebnega in duhovnega razvoja.

 

Uglasitev v Reiki poteka v treh posameznih posvetitvah po tradicionalni metodi naravnega zdravljenja in duhovnega razvoja dr. Usuija iz Japonske. Trem posvetitvam sledi posvetitev v učitelja.

 

Aspirant z 2. delom pridobi na:

v  uporabi reiki simbolov za tretmaje na sebi in drugih,

v  negi miselne in čustvene čistosti,

v  zbiranju svoje lastne energije in zavestni uporabi potencialov,

v  spoznavanju avričnih ravni,

v  skrbi za kakovostne odnose,

v  prekinjanju vezi v odnosih in reševanju konfliktov,

v  astralni ekologiji,

v  razvijanju sočutja,

v  terapijo s kristali in reikijem,

v  pripravi na postopek iniciacije.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.